Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Şimşek: Sermaye piyasalarını derinleştireceğiz
Şimşek: Sermaye piyasalarımıza fon akışı başladı
Şimşek: Uluslararası kredi değerlendirme kuruluşları ülkemiz için daha olumlu perspektif sunmaya başlamış, bir kurum bankacılık sektörümüzün görünümünü durağan'a yukarı yönlü değiştirmiştir
Şimşek: Bankacılık sektörünü tedirgin eden negatif faiz marjı dönemi de büyük ölçüde geride kalmıştır
Şimşek: Sadeleşme ve sıkılaşma adımları devam edecektir
Şimşek: Ülkemizin eurobond tahvil faizlerinde 100 baz puan üzerinde düşüş olmuştur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Beyin ölümü gerçekleşmişti: Nakledilen domuz böbreği insan vücudunda yaşadı
ABD'deki uzmanların, bir ilki gerçekleştirerek genetiğiyle oynanmış domuz böbreğini bir insana nakletmesi organ nakli alanında çığır açmıştı. Şimdi de aynı ekibin beyin ölümü gerçekleşen bir adamın vücuduna naklettikleri domuz böbreğinin bir aydan fazladır yaşamaya devam ettiği öğrenildi.
https://www.sozcu.com.tr/2023/saglik...asadi-7775312/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
suriye lirasının durumuda perişanmış
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri