Sayfa 469/639 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Endeks olmus 110 bin.bu uyuz daha ayni yerde.hayatımın en kotu kararı Akpazi almak en dogru kararı da satmakmis.hem kafam rahat hem de zararimi bu yukseliste diğer kagitlardan cikardim. Siz siz olun ümit ve seddulbahir gibi çok iddialı yazanlarin trenine binmeyin.
    Katılmamak mümkün değil yazdıklarına... Bu da bizlerin tercihi cemeresini biz çekiyoruz. En azından elindekileri % 30 nu gönderip başka hisselere geçtim kafam rahat. Bu gidişle sattığım koylardan kazandıklarım elimdeki akpaz hissesinin ederini geçecek. Şimdiden akpazdaki zararın yarısını çıkardım. Biraz bu hareket etse cidden maliyeti kurtaracağım. Yalnız bu giderse % 10 % 20 gitmez giderse tam gider. Sağlam haberler gelse borsanın bu halinde 4 _ 5 tavandan aşağı gitmez o da fiyatı en azından 80 _ 90 kuruşa taşır. Sabırla bekledim umutla beklemeye devam...

2. Işlem hacmi lot olarak 100 bin lotun altına inmiyor uzun zamandır. Acaba birileri topluyor olabilir mı???

3. Seddulbahir hocam hic yorum yazmaz oldunuz son durumlarla ilgili firmadan hic bilgi akışı yokmu ciro vs diğer konular son gunlerde eskiye nazaran biraz hacimli gibi işlemler takaslarda kaydadeğer değişim varmı sizin beklenti ve yorumlariniz nasıl bizleri mahrum etmeyin

4.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Seddulbahir hocam hic yorum yazmaz oldunuz son durumlarla ilgili firmadan hic bilgi akışı yokmu ciro vs diğer konular son gunlerde eskiye nazaran biraz hacimli gibi işlemler takaslarda kaydadeğer değişim varmı sizin beklenti ve yorumlariniz nasıl bizleri mahrum etmeyin
    Murat Hocam Seddülbahir Hocam galiba kafada akpazı bitirmiş. ÇIKARSA ne ala çıkmazsa kasımpaşa modunda gibi... olaya muhasebe ve mali acıdan bakıyor ise sonuna kadar haklı...

Benim şahit olduğum diğer hisselerde mali durumuna bakılmaksızın spek veya patron bir şekilde harekete başlıyorlar tekniği uyguluyor en kötü 10 güne kalmaz % 50 götürüyorlar.

Muhasebe işlerinden anlayan bir arkadaşa şu hisseyi alıyorum demistim 15 _ 20 gün önce hemen bilancosundan zararından bahsedip sakın alma demişti ben de para girişi var teknik al diyor demistim inanın dediğim tarihten bu tarafa % 60 primlendi...

Diyeceğim o ki gidecek hissenin belli bir yerden sonra mali yapısına bakan olmuyor nedense iş akpaza gelince ne olursa olsun gitmiyor. Okkalı bir ekip gelip el atmadan gideceği yok. Borsanın uçtuğu bir yerde D grubunda olduğu için Akpazı ti ye alan yok...

5.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Seddulbahir hocam hic yorum yazmaz oldunuz son durumlarla ilgili firmadan hic bilgi akışı yokmu ciro vs diğer konular son gunlerde eskiye nazaran biraz hacimli gibi işlemler takaslarda kaydadeğer değişim varmı sizin beklenti ve yorumlariniz nasıl bizleri mahrum etmeyin
    Haziran tarihli dipnotlardan yana beklentim yok maalesef Murat Bey.Biliyorsunuz firma zaten %8-9 gibi bir brüt satış kârlılığı ile çalışıyor.Gelecek olan kur zararı,tüm geliri süpürecek.Haziran tablolarında kalan öz kaynağın da %80'inin erimiş olduğunu göreceğiz.Muhtemelen 3-4 milyon civarı bir özkaynakla karşılaşacağız.

Borsa yönetimi;sermayenin tamamen kaybını beklemeden bile,bu kadar yüklü bir ilişkili taraf bakiyesi nedeniyle,bizi yarın bile kottan atabilir.İşin bir ayağı siyaset olunca,ya bazı şeyler göz ardı ediliyor ya da muhtemelen mühlet veriliyor.

Projelendirme konusu;ilişkili taraf alacağının ayni tahsilatından ziyade,sektörel sıçratma etkisi yaratma yönünden daha büyük önem arz ediyor.Bunun bir örneği 2010 yılında Denizbank'da görüldü ve o zaman Kap'da paylaşıldı.Kaçınılmaz olarak Pupa Gayrimenkul isimli bir firma kuruldu ve daha sonra Deniz GYO bünyesine dahil edildi.

Yanlış hatırlamıyorsam bu konuyu ilk defa Alptuğ Bey'in sorusu üzerine açıklamıştım.Ne yazık ki yaklaşık bir sene önce...Bu işler iki üç ayda halledilecek işlerdir;bu kadar uzun zaman alması,anlaşılır değil.

6.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Haziran tarihli dipnotlardan yana beklentim yok maalesef Murat Bey.Biliyorsunuz firma zaten %8-9 gibi bir brüt satış kârlılığı ile çalışıyor.Gelecek olan kur zararı,tüm geliri süpürecek.Haziran tablolarında kalan öz kaynağın da %80'inin erimiş olduğunu göreceğiz.Muhtemelen 3-4 milyon civarı bir özkaynakla karşılaşacağız.

Borsa yönetimi;sermayenin tamamen kaybını beklemeden bile,bu kadar yüklü bir ilişkili taraf bakiyesi nedeniyle,bizi yarın bile kottan atabilir.İşin bir ayağı siyaset olunca,ya bazı şeyler göz ardı ediliyor ya da muhtemelen mühlet veriliyor.

Projelendirme konusu;ilişkili taraf alacağının ayni tahsilatından ziyade,sektörel sıçratma etkisi yaratma yönünden daha büyük önem arz ediyor.Bunun bir örneği 2010 yılında Denizbank'da görüldü ve o zaman Kap'da paylaşıldı.Kaçınılmaz olarak Pupa Gayrimenkul isimli bir firma kuruldu ve daha sonra Deniz GYO bünyesine dahil edildi.

Yanlış hatırlamıyorsam bu konuyu ilk defa Alptuğ Bey'in sorusu üzerine açıklamıştım.Ne yazık ki yaklaşık bir sene önce...Bu işler iki üç ayda halledilecek işlerdir;bu kadar uzun zaman alması,anlaşılır değil.
    Hoşgeldin usta... Demoklesin kılıcı üzerimizde siyasi bağ olmasa bizi kotadan çıkarabilecek kadar durum vahim ise tek umut bahsedilen proje o zaman değil mı???

Bunlar sizce niye yeni iş anlaşmaları yapmıyor veya yapamıyor? Siyasi olarak istenilse bu pazardan pay alamazlar mı? Dertleri niyetleri nedir bunların??? Hepimiz biliyoruz usta bunlar bu haliyle 100 yılda geçse kara geçemeyecekler. Arsa işine evrilip gyo olmaları lazım ya da ülke genelinde sık tercih edilen ürünlerin pazarlamacısı olmaları gerekiyor ...

Yeni bilanço ile özsermaye iyice eriyecek ise spk ya karşı bunlar neyi öne sürecek? Ya da bilmediğimiz bir oyun var gibi...

7.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Hoşgeldin usta... Demoklesin kılıcı üzerimizde siyasi bağ olmasa bizi kotadan çıkarabilecek kadar durum vahim ise tek umut bahsedilen proje o zaman değil mı???

Bunlar sizce niye yeni iş anlaşmaları yapmıyor veya yapamıyor? Siyasi olarak istenilse bu pazardan pay alamazlar mı? Dertleri niyetleri nedir bunların??? Hepimiz biliyoruz usta bunlar bu haliyle 100 yılda geçse kara geçemeyecekler. Arsa işine evrilip gyo olmaları lazım ya da ülke genelinde sık tercih edilen ürünlerin pazarlamacısı olmaları gerekiyor ...

Yeni bilanço ile özsermaye iyice eriyecek ise spk ya karşı bunlar neyi öne sürecek? Ya da bilmediğimiz bir oyun var gibi...
    Dağıtım işini beceremediler,büyük kayıp kaçaklar oldu.Agresif büyüme izlediler,herkese sattılar,müşterilerini seçmediler.Alacaklarını takip edemediler,batığa dönüşmesine karşı koyamadılar.Üçüncü taraf hacizleri,saygınlıklarını yerle bir etti.Bence dağıtım işi artık eski günlerine dönemez.GYO işi firmayı kurtaracak yegane seçenektir,gerçekleştiremezlerse battık.6-7 ay sonra faiz ödemeleri başlıyor,zaman aleyhimize işliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Dağıtım işini beceremediler,büyük kayıp kaçaklar oldu.Agresif büyüme izlediler,herkese sattılar,müşterilerini seçmediler.Alacaklarını takip edemediler,batığa dönüşmesine karşı koyamadılar.Üçüncü taraf hacizleri,saygınlıklarını yerle bir etti.Bence dağıtım işi artık eski günlerine dönemez.GYO işi firmayı kurtaracak yegane seçenektir,gerçekleştiremezlerse battık.6-7 ay sonra faiz ödemeleri başlıyor,zaman aleyhimize işliyor.
    Usta o zaman tek çıkar yol gyo anlattiklariniza göre. Ben de hergün kapa bakıp acaba yeni iş anlaşmaları var mı haber var mı diye takip ediyordum. Bu seçenek olmayacak gibi. Son döneme girdik gün ola harman ola diyelim...

Sayfa 469/639 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •