Ak yatırım alışa çılgınca devam ediyor..900 bin lot oldu şu ana kadar alışı..bu hızla giderse yarın 40 üzerine rahat atarız..
Ak yatırım alışa çılgınca devam ediyor..900 bin lot oldu şu ana kadar alışı..bu hızla giderse yarın 40 üzerine rahat atarız..
Yarın bilanço dönemi bitmiş oluyor.Millet bakacak genel değerlendirme yapacak.Kazanan epey kazandı.Ne alalım? Hangisi 9 aylikta yillikta kazandırır hesabı.Aklin yolu birdir ve akla gelecek kağıtlardan biride ismen dir.elini çabuk tutan kazanır hesabı.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ak yatırımın niyeti bozuk 1.060.000 Lota çıktı alımı..Çok çoook ilginç..Ve kredi filan değil parası ile alıyor.. Burada sadece bir çekincem var..Acaba satan TEB ve İş yatırımın Garanti bunun karşı bacağımı ?? onu çözemedim. Ama mallar Ak yatırımın takasında kuzu gibi yatıyor..
İkili tepe yapacak gibi oralarda dolanıp yukarı sürmek, günü en yüksekten kapatacak şekilde karanlık oda şovu. Usta işi.
Ak yatırım günü 1.537.000 lot alım ile tamamladı gördüğüm kadarı ile amaç tahtayı yükseltmek değil mal almak ..Yarında devamının geleceğini düşünüyorum.. 40 lı fiatların üzerine atabilir..
Tüpraş ikinci temettüyü açıkladı. Darısı ismene.
Bize de iki kuruş at, cigara parası.
Kalın sağlıcakla.
Bu kağıt belli bir yerlere ulaşmadan hızı zor kesilir.niye? Diğer kağıtlarda ne olacağı belli değil karlar enflasyona göre düşük kalabilir.Ama borsaya ilgi hergecengun artıyor.Faiz durumları enflasyon karşısında tuş olmuş durumda.Dolarda en azından seçime kadar baskılanacak.geriye ya kripto piyasası yada borsa kalıyor.Haliyle borsa uzak ara önde.Yani günlük nekadar bilmiyorum ama kumbaraya yukluce para giriyor.Nerde var böyle bir gelir.?CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüzgarı arkasına aldı evet. Gelen bilançolardan çoğunda durum iç açıcı değil. Temel olarak sağlam ve uygun çarpanlarda. Teknik olarak da sağlam bir momentum sağlamış vaziyette. Ben biraz daha aşırılık bekliyorum, daha tam dikkatler çekilmedi buraya. Alımı yapan ya bir fon ya da yüksek bir el. Fon olduğunu çok düşünmüyorum çünkü tekniği kusursuz bir şekilde kullanarak tahtayı yukarı sürüyor. Beklentisi ne ben de merak ediyorum.
Yer İmleri