Sayfa 855/1024 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bunlar hem gaza hemde frene aynı anda basan tipler.bu durumda balata yakarsın.bunlarda balata yakıyor.ocakta dolar oraya gidince frene basmaya kalktılar ama gaza basmaya devam ettiler. şimdilik DXY imdatlarına yetişti.inşaat harici net bir ekonomi politikaları yok.günlük yaşıyorlar. karadüzen şanzıman dağıldığı zaman(usdtry 7,5+ TL) bunlarda iyice hırçınlaşacak ve piyasa ekonomisine sığmayan işler yapacaklar.
    Tam da bahsettiğin bir süreç sonucu iktidar olduğunu bire bir yaşamış tecrübe etmiş politikacılar sence bunu unutmuş olabilirler mi?

Belki de bu söylediğin durum dışında ne yaparsa yapsın iktidarda kalabilecek olan bir güç , neden bu kadar riskli ve tecrübeyle kanıtlanmış kendisini bitirecek bir yola girsin.

Sen olsan bile bile bunu yapar mıydın?. Seni tek yıkacak olan gelişmenin bu olduğunu bile bile yapar mıydın?. Yapmazdın. Peki onlar neden yapsın?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Tam da bahsettiğin bir süreç sonucu iktidar olduğunu bire bir yaşamış tecrübe etmiş politikacılar sence bunu unutmuş olabilirler mi?

Belki de bu söylediğin durum dışında ne yaparsa yapsın iktidarda kalabilecek olan bir güç , neden bu kadar riskli ve tecrübeyle kanıtlanmış kendisini bitirecek bir yola girsin.

Sen olsan bile bile bunu yapar mıydın?. Seni tek yıkacak olan gelişmenin bu olduğunu bile bile yapar mıydın?. Yapmazdın. Peki onlar neden yapsın?
    bunlar 17 Aralık 2013 öncesini unutup inkar eden tipler,bunu mu inkar etmeyecekler.buraya öyle bir gazete küpürü koyarım ki(hemde yeni akit) TROL ler bir daha buraya yazmak için 2 defa düşünürler. mecbur kalınca yapacaklarının sınırı uzay.

3. nerde o gecenlerde 3.62 den dolar alan vatandas buyur 52 ...yukarılardan alan vatandaslar full+fullciler hadi buyrun 52 aylardır kac defa fırsat verdi yine veriyor...buyrun sonra yok efendim uctu kactı ....3.62 yken dedik ohal uzatılmasına az kala ve sonrasında geri duserse saırmayın diye ahada buyrun ...hic degilse tecrube edinip piyasaların calısma duzenini ogrenirsiniz ...piyasa ne para arzına bakar ne para basmasına nereye gitmek istiyorsa oraya gider ..6 aydır genel trend asagıyamı evet ..trend her zaman takibimdir gerisi faso fiso tefarruat

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bunlar 17 Aralık 2013 öncesini unutup inkar eden tipler,bunu mu inkar etmeyecekler.buraya öyle bir gazete küpürü koyarım ki(hemde yeni akit) TROL ler bir daha buraya yazmak için 2 defa düşünürler. mecbur kalınca yapacaklarının sınırı uzay.
    Bu iki unutma durumu arasında ciddi fark var, bahsettiğin unutma kendi faydalarına bir unutma, ancak benim bahsettiğim unutma kendi zararlarına, bu gerçeği bırak unutmayı kendilerini iktidara taşıdığı için kesinlikle bir gün bile akıllarından çıkarmayacaklardır.

Aldığımız pozisyonun karşı tarafındakilerin hedefleri ile çelişecek sınırlamaları da iyi izlemeliyiz.

Ama bu tabii ki doların bir anda yay gibi fırlaması mümkün değil demek değil, burası Türkiye, her an her şey olabilir, rüzgar bir anda tersine de dönebilir. Tüm ekonomi bıçak sırtında ve bunu herkes biliyor. Dövize yatırım yapanlar da bu durumda çok kuvvetli bir sigortaya sahip olmuş oluyorlar.

TL de kalanlar da çok yüksek bir risk alarak başka bir strateji izliyorlar. Her iki strateji de kendi içinde tutarlı. Ancak finansal kararlarımızda yine de salt politik düşüncelerimizle karar almamalıyız. Zira politik düşünceler nefret , kızgınlık veya tam tersi aşırı sevgi (ben liderimi babamdan çok seviyorum) gibi duygular içerir. Bu da hata yapmamıza neden olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Tüm yollar PowerPc'nin gösterdiği yöne çıkıyor.

6. Yaklasik 10,000,000 tl 14.20 ile bağlandı kurumsal.

Bazı bankalar 13.75 verdi kabul etmedi departman.

Yakında bireysel oranlar 13 e düşer.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu iki unutma durumu arasında ciddi fark var, bahsettiğin unutma kendi faydalarına bir unutma, ancak benim bahsettiğim unutma kendi zararlarına, bu gerçeği bırak unutmayı kendilerini iktidara taşıdığı için kesinlikle bir gün bile akıllarından çıkarmayacaklardır.

Aldığımız pozisyonun karşı tarafındakilerin hedefleri ile çelişecek sınırlamaları da iyi izlemeliyiz.

Ama bu tabii ki doların bir anda yay gibi fırlaması mümkün değil demek değil, burası Türkiye, her an her şey olabilir, rüzgar bir anda tersine de dönebilir. Tüm ekonomi bıçak sırtında ve bunu herkes biliyor. Dövize yatırım yapanlar da bu durumda çok kuvvetli bir sigortaya sahip olmuş oluyorlar.

TL de kalanlar da çok yüksek bir risk alarak başka bir strateji izliyorlar. Her iki strateji de kendi içinde tutarlı. Ancak finansal kararlarımızda yine de salt politik düşüncelerimizle karar almamalıyız. Zira politik düşünceler nefret , kızgınlık veya tam tersi aşırı sevgi (ben liderimi babamdan çok seviyorum) gibi duygular içerir. Bu da hata yapmamıza neden olabilir.
    ben asla para işlerine siyaset sokmam,elimde bazı matematiksel modeller var. dolardaki hareketler tutarlı gidiyor,yalnız dün gece eurusd 52H rekorunu kırdı neden belirsiz. trump,senatör olayları ile ilgisi yok,tombul parmak işi gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
    aktifbank nkolay bono faiz oranı %13.75'den %14.50'ye arttırılmıştır (%15,25 mevduat faizine denk gelmektedir.)
    https://nkolaybono.aktifbank.com.tr/

şuan için en yüksek faiz burda sanırım.

syg.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 855/1024 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •