Sayfa 273/342 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Hücre üretimi için kap göndermiş şirket kuruyor %100 ü cwene ye ait olacak ama sermayesi 500 bin TL neden böyle sermayesi düşük bu sermayeyle ne yapabilir ki bu şirket benim görüşüm en azından Bi 50 milyonluk sermayeli Bi şirket kurulsaydı daha iyi olurdu
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Hücre üretimi için kap göndermiş şirket kuruyor %100 ü cwene ye ait olacak ama sermayesi 500 bin TL neden böyle sermayesi düşük bu sermayeyle ne yapabilir ki bu şirket benim görüşüm en azından Bi 50 milyonluk sermayeli Bi şirket kurulsaydı daha iyi olurdu
    O şirket kurulum sermayesi sadece..
    Yani sadece 500.000 lira ile bu iş yapılacak diye bir şey değil. Masraflı bir iş bu..

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Şirketimiz Yönetim Kurulu, 18 Ağustos 2023 tarihinde; Şirketimizin, fotovoltaik (FV) güneş modülleri, hücre üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, fotovoltaik (FV) güneş modülleri üretilmesi vb. amaçlarla faaliyet gösterecek CW Solar Cell Enerji A.Ş. unvanlı, 500.000,00-TL (BeşyüzbinTürkLirası) sermaye ile yeni şirket kurulmasına ve yeni kurulacak şirketin sermayesine %100 oranında sermaye payı ile iştirak edilerek tüzel kişi ortak olunmasına karar verilmiştir. Bu doğrultuda şirket kuruluşu için gerekli işlemler başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1187458

Hayırlı olsun...
    evet arkadaşlar bu haber bana göre baya iyi bir haber burada bazı arkadaşlar sermayesi 500 bin tl lik şirket mi olur derler şimdilik böyledir ilerde bu şirketi de sermaye artırımına ve borsaya sokabilirler bu açıdan da degerlendirmek gerekir bir yan şirket oluşu gibi örnek gesan eupwr misali bunu zaman gösterir
    bir diger konu egeen bfrenin sermayesi de 2.5 ve 3. 150 milyon ama koca koca firmalar bu da ikincisi kıyas açısından yazdım
    üçüncüsü şirket gelecek için işleri yogunlaştırıp tek dalda degil çeşitli kendi alanlarında firmalar kurarak gelişmeye açık oldugunu beyan ediyor yani bence gelecekte ben boş durman yeni faliyet alanları yaratır o alanlarda da işlerime bakarım diyor bu da benim için gelecegin şimdiden görülmesidir 29 senelik borsa hayatımda bu tür haberlerdeki şirketlerin büyümeye ve ileriyi görmeye hazır olduklarını göstermiştir
    umarım bu haberi haftaya iyi süzebilen ve anlayan tahtacı da işini bilir ve degerlendirir şimdilik ben sandıgı kitledim ve orta uzun vade devam derim tüm ky dostlara hayırlı kazançlar dilegiyle.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4. Demeyiz böyle sermayeli şirket fakat patrona paraya kıyıp 16 bin euro sermayeli şirket kurmaktansa en azından Bi 500 bin euro luk sermayeli şirket kursa ydı iyi olurdu bfren kurulduğunda euro olarak sermayesi neydi bilmiyorum şimdi gidip onu da hesaplamayacam ama 16 bin euro dan kesin fazladır yani şimdi bu şirket kuruldu masa sandalye bekçi kapı görevlisi şu bu dedin mi 16 bin euro bitiyor her defasında cwene nin kapısını mı çalacak ilk üretim için bile bu sermaye yetersiz devir kötü söylenen para TL tüm bunlar yatırımcıyı ky yı aldatıcı hareketler yanılğıya düşmeye sebep verir neyse az daha güçlü Bi şirket kursaydı daha iyi olurdu ky yatırımcıya güven gelirdi rakam hücre üretiminin önüne geçti
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5. 189 Milyon TL teşvik aldığına dair açıklamanın resmi gazetede yayimlandigi soyleniyor. Tesvik alanlarin belirtildigi bir kap da mevcut fakat rakami tam goruntuluyemedim. Muhtemelen dogru.

Gectigimiz gunlerdeki Bakan Bey'in ziyareti ve yeni acilacak olan Hücre Fabrikasi minvalinde birlestirdigimizde ileriye donuk gayet olumlu ve gelecek vaadeden bir haber gibi gorunuyor.

Tüm yatırımcı arkadaslara hayırlı olsun, umarım olumlu geri dönüşlerini alırız..

6.  Alıntı Originally Posted by NeverGiveUp Yazıyı Oku
    189 Milyon TL teşvik aldığına dair açıklamanın resmi gazetede yayimlandigi soyleniyor. Tesvik alanlarin belirtildigi bir kap da mevcut fakat rakami tam goruntuluyemedim. Muhtemelen dogru.

Gectigimiz gunlerdeki Bakan Bey'in ziyareti ve yeni acilacak olan Hücre Fabrikasi minvalinde birlestirdigimizde ileriye donuk gayet olumlu ve gelecek vaadeden bir haber gibi gorunuyor.

Tüm yatırımcı arkadaslara hayırlı olsun, umarım olumlu geri dönüşlerini alırız..
    Komple yeni yatırım. 30 istihdam. 189 milyon TL teşvik.
    Eva film üretimi.

Panellerde mecburen kullanılan bir ürün.
    Kâr marjina yüzde 8-10 olumlu katkı verecektir.

Daha önce bu yatırımın yapılacağı söylenmişti.

Bu anlamda şirket verdiği sözleri şimdilik yerine getirmeye çalışıyor gözüküyor. Bu iyi bir durum.

Bilanço iyi gelirse önü açılır.

CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

7. Özel bir izin istemeyeceklerse bilançonun bu akşam gelmesi lazım..

8. ya bu bilanco konusunda biz birbirimizi mi gazladik acaba, bilanco kotu mu gelecek acaba diye dusunmeye basladim.. bilanco aciklanmasina 1 hafta kala hep eksiye cekti ozellikle bu zaman dilimi manidar.. ve keza bugun de oyle, digerlerine gore sonuk kaliyor.. piyasa yapicinin haberi vardir bilancodan ona gore olumlu fiyatlamasi gerekmez miydi

Sayfa 273/342 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •