Originally Posted by çıtak yanlız bugün vadelide 841000 üstündeki alışlar MOMENTUM trade'i idi... yakaladı momentumu uzattı da uzattı 841--843 aralığının tekrar ziyaret edilmesi gerekir bu akşamki FDOW'a göre bunu yapmaz... yarın sabah ki FDAX'ı bekleyecek oralar için çünkü bugün FDAX gavur gibi sıktı, gram salmadı aşağı... (BOFA'da buna güvenip abandı ) yarın ne yapacak bakalım hadi yaaaa bu ortamda şimdi yapmaz diyordum... yaptı
Originally Posted by ABKA Herkes 2 li tepe mi bekliyor? ve HERİF bunu biliyor herkes herifin bildiğini de biliyor, herif de herkesin bildiğini biliyor.
Originally Posted by MiniYatirimci herkes herifin bildiğini de biliyor, herif de herkesin bildiğini biliyor. "Bunu ben biliyorum, bunu sen biliyorsun ama sen bunu benim bildigimi bilmiyorsun." iste bu soz aslinda borsanin ozetidir
Evet yeni bir balik bulmanin zamani geldi Bu baglamda ARCLK elf gozlerime takildi. Hisse tarihi zirve seviyelerinde guzel konsolide oluyor. Ay sonuna 200 lira etmez mi bence eder
Originally Posted by Abnormal Shortlamıştım abi, eskiden kalma 8400 maliyetli shortum da var, çuvala aldı bizi de bakalım.. çuval testi bence sona erdi, artık rüzgar shorttan yana esiyor ben de biraz endeks biraz banka shortladım endeks hisselerini de açılış sonrası satmıştım
Originally Posted by berkimcans SPOT da BofA satışta, Garanti Yatırım alışta, Aynı makina bir gün 3 milyar alıyor 1 gün sonra 2 milyar satıyor arada yabancıda satıyor dün olduğu gibi
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Originally Posted by Ayasofya 2005 Arkadaşlar benim tıpa düşmüş fazla olan varsa emanet verse bana bulunca geri vereyim sen işini biliyorsun .. Oturduğun yerden para kazandıran 2 şey; 1- Arsa 2--Borsa
Originally Posted by sindoma53 Aynı makina bir gün 3 milyar alıyor 1 gün sonra 2 milyar satıyor arada yabancıda satıyor dün olduğu gibi Dün 4 mlyr aldı, su ana kadar 2 sini sattı,
Forum Rules
Yer İmleri