Originally Posted by ayhan53 kcholü tüprs ı alıp 3 gündür yapıyı dövmenin ne manası var gene verdiler zopayı vay başkan yapıda sın yani kchol almadılar ki tup alındı koç yapı ile beraber hareket ediyor 2 gündür.
FORMASYON AVCISI 53 BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Originally Posted by ayhan53 kcholü tüprs ı alıp 3 gündür yapıyı dövmenin ne manası var gene verdiler zopayı Başkanım pis su borusu mu temiz su borusu mu olsun. Bugün viskiyi içecekmiyiz
10 milyarlarca dolar gelecekmiş.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by *Bozkurt Bu pala yı kim dellendirdi büüüle Evet real time online olarak ilk sıftahımı yapayım. 8414 bi dene şort cetonu salladım langırt köy sandığına Real time online olarak poz. u 8384 den kapattım, mertabi akşama gelir şortörleri tebrik eder, kazandığımız neyim yok anca günü kurtarıyoruz
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by ayhan53 ne zaman girecekmiş ülkeye ülkeye Seçimlerden önce gelmesi lazım.
Originally Posted by ayhan53 ne zaman girecekmiş ülkeye ülkeye 3 vakte kadar ..meydan boş nasılsa
Originally Posted by ayhan53 akşama ekstre koyacan mı Nazar değer başganım
BofA aldığı sattığı,
Forum Rules
Yer İmleri