Sayfa 771/1004 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dikkatimden kaçmış bizim orada bu deyim ondan telefon yazmış. Özür dilerim forumdan. Bu arada beni ispirikledin gibi. Senin yaptığını şahit yapmaz.
    ayafosfos,
    bizim işimiz bu. kişinsel diil. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Kardeş bir çık hava al. Ayular telef oldu.
    Yoook öyle bozkuş ile savaş halindeyiz. Ya ben telef olacam ya o. Ben bunu tekerlek gibi çeviririm. Bana savaş ha. Bozkuş bittin sen oğlum. Senin mahdumu ayarlayayım da senin ayakkabıya kocaman bir çivi çaktırayım. Topal topal gez

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dikkatimden kaçmış bizim orada bu deyim ondan telefon yazmış. Özür dilerim forumdan. Bu arada beni ispirikledin gibi. Senin yaptığını şahit yapmaz.
    Rahat ol ispiriklemedim, başkası ispriklerse bilemem.
    Napim dikkatimi çeken bişii olunca yazıyorum, kusura bakma sana torpil geçemem, gördüğümü yazarım
    Hamdım Piştim Yandım

Amerikan halkı dünya nüfusunun %6,3'ünü oluşturmasına rağmen dünya petrolünün %60'ını tüketmektedir.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    830 poz.lar kapandı..alan hayrını görsün..
    bir hafta önce seni gözün kara bir şortçu olarak biliyorduk.
    şimdi gördüğüm kadarıynan, lönk harici topa girmiyon.
    yoksam ismini mi benzettim asdads.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Birazcık işim kaldı sonra telefonlarin bataryayı değiştirecem bu da satış getirir ne zaman böyle bir şey yapsam. Tedbir alın

7. Benim bildiğim bu alemde tek gözü kara şortcu mertabi, o da sürekli rüzgara doğru çiş yapar asdasdas rüzgarı arkasına verse bu seferde paristeki bikinili kızlara para kaptırıyor, en iyisi çuvalda tutmak
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bak açıyorum, açarken elim kabloya dokanır yannış kabloyu keserim devre kesilir fezaya gider ben garışmam. Nerede bu bozkuşun kablosu ilk onu keseyim ispirikci bozkuş.

Sayfa 771/1004 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •