Sayfa 79/506 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 4046 madde; 625 - 632 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Hayrını gör dostum...seni gördüğüme sevindim..uzun süredir seninle hisselerde kesişmiyorduk... bawer dostum da çok kaliteli bir temelcidir..geçmişte hangi hisseyi aldıysam hep onu benden önce orada pozisyon almış olarak görüyordum.. o yüzden de hep bana keko sen hep geç kalıyorsun alımlarda derdi...

buna rağmen elhemdülillah çok kazandık bu güne kadar...umarım hep birlikte kazanmaya devam ederiz...
    Çok titiz adamsın hocam, kılını tüyünü iyice araştırmadan girmezsin hisseye, doğrusu da o zaten.
    Temel sadece zaman kaybettirir felsefesiyle bugüne kadar pek kaybetmedik şükür, bazen acele edip büyük karlardan olduk sadece, başkaları da kazansın dedik.
    Bol kazançlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Çok titiz adamsın hocam, kılını tüyünü iyice araştırmadan girmezsin hisseye, doğrusu da o zaten.
    Temel sadece zaman kaybettirir felsefesiyle bugüne kadar pek kaybetmedik şükür, bazen acele edip büyük karlardan olduk sadece, başkaları da kazansın dedik.
    Bol kazançlar.
    Ben de burdayım üstad.
    Şimdiye kadar size iyi gelmedim fakat çok sabırlıyım.
    Emeksiz olmuyor.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Ben de burdayım üstad.
    Şimdiye kadar size iyi gelmedim fakat çok sabırlıyım.
    Emeksiz olmuyor.

Bol kazançlar dilerim Selim hocam, haklısın, hiç bir tahtada kolay ekmek yok, kızılcık sopası ile dövülmeye razı olmadan ekmek yedirmez kimse.

Bu kağıdın yüzde 53 ü ilk beş kurumun dışında kalanlarda görünüyor.
    Baskının sebebi bu olabilir.
    Ytd

5. Dünkü %7 kaybın yarısını geri almasını beklerdik bugün, tahtacı malın kıymetini bilmezse kıymet bilenler alır ondan, oyalansın dursun bakalım.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Dünkü %7 kaybın yarısını geri almasını beklerdik bugün, tahtacı malın kıymetini bilmezse kıymet bilenler alır ondan, oyalansın dursun bakalım.
    umarım yukarı tepki verir...sabırla bekliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Al-satçılar peşini bıraksa gidecek de rahat bırakmıyorlar, ama bonkörlük yapan tahtacılar bunu hayrına yapmaz bunu bilesiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Al-satçılar peşini bıraksa gidecek de rahat bırakmıyorlar, ama bonkörlük yapan tahtacılar bunu hayrına yapmaz bunu bilesiniz.
    Hisse fiyatını yükselten ve yakın vade için belirleyen al satçılardır aslında. Aradaki makas ile hisseler yukarı yada aşağı gider..
    Kemik, lotlarını satmayan yatırımcı hisse fiyatını yukarı götüremez..

Sayfa 79/506 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •