iyi haber tepede gelir boşuna dememişler..
mal çıkmak için birilerine yardımcı oluyorlar gibi duruyor
tabi bence.
iyi haber tepede gelir boşuna dememişler..
mal çıkmak için birilerine yardımcı oluyorlar gibi duruyor
tabi bence.
34 te 7 ise 100 de x. Buradaki x tepeden ne kadar taklak olduğunu gösterir. Neredeyse tepeden %20 inmiş. O da yuvarlak, yakın tepe.
Kimseye sebep olmam, olunmasını da istemem. Ben şahsen bu kağıda inanıp aldım. Güzel işler yapıyor, her gün de yatırımcıyı bilgilendiriyor. Matematik sonuçta boruyu döşer. Spekmiş, tahtacıymış görür artık kaç bucak olduğunu.
YTD
📢 Kocaer Çelik #KCAER Yeni İş İlişkisi
Şirketimiz son bir haftada Avrupa ve Amerika kıtasından enerji sektörüne yönelik toplam 22.387.880 💲 tutarında ağırlıklı olarak katma değerli ürün grubundan çelik profil siparişi almıştır.
Bu seferki kap daha güzel...enerji sektörüne ve katma değerli ürün satışı yapılmış..modernizasyon yatırımlarının meyvelerini toplamaya başlıyor..üstelik de Amerika ve Avrupa'ya satıyor..
Çok güzel kap haberi..ister düşsün isterse de çıksın..kap güzeldir..piyasa eninde sonunda hakkını verecek..kim ne derse desin ben bu kocaeri seviyorum..
Ben teknik analize gore islem yapmiyorum pek, hem o konuda cok bilgili degilim, hem vaktim yok hem de BIST`in teknik analiz icin fazla spefulatif ve sig oldugunu dusunuyorum.
Alirken bilgim yettigince temel analiz yaparak uzun vadeli aldim, faaliyetleri, bilancosu hk bir yargiya vardim ki yatirim yaptim. Ama patron da temel analize dahil ve sahsen patronun niyeti/karakteri konusunda asiri bilgi sahibi degilim, hissede beklerken ogrenilen bisey bu biraz da. Daha sabah okudum yakinda halka arz edilen bi hissede ceza alanlardan birinin patronla baska sirkette ortakligi varmis.
Guzel bir sirket bu, ucuz numaralara basvuruyorlarsa yazik ederler uzun vadede. Insallah oyle degildir.
Son 1 1.5 ayda 70 milyon dolari buldu aldiklari isler
Ama kagit selaleye devam..
SM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri