Sayfa 827/1004 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Viop LIII

2000 yılında 1000 dolarlık Petkim alan yatırımcının 750 doları var. Ereğli alanın ise temettüler hariç yaklaşık 8000 doları var. 2000 yılında aynı parayla nvda alan kişinin dün after markette parası 156 bin.
    Böyle bir şey söylüyorlardı.
    Yeni sahibi de tipik yolsuz düzenin başkanı

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Senin hedef epey aşağılarda galiba.
    min hedef o kadarda aşagida degil Alper.. o yuzden kisa vade bearish diyorum.. ov uv pozitifim ben
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    emlak sen anlarsın bu işlerden.
    bizim fosfos 15 milyon lot satacak,
    bu iyi bişi dimi? asdasds.

geri alım yapılan hisseler bilançoda nerde tutunluyor?
    detayını nerden görürüz?
    ben temelden bi ok anlamıyorum kanki..

büyük hisselerle hiç işim olmaz.

anca krizde alacan. onu bilirim ben

düşünce alacan yükselince satacan işte ne boncuk arıyıp duruyon illa

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    bugün kapitali koruyan başarılı bence... kapitali artırana tebrikler.. zarar eden bile haklıdır.. psikolojik savaş vardı çünkü. xbank % + 8.46.. xu100 % -1.45..

trend sorgulanmaya başlanacak bence artık bakalım izleyip göreceğiz.. grafiğe tekniğe dalgaya sistemlere göre hareket etmeye devam.. arka planda neler döndüğünü bilen vardır ama benim grafige bakmanin disinda başka yapabilecek birşeyim yok... ..

Yarınıda görüp haftasonu etraflıca grafik bakacağım ben şahsen..pozisyonlarım aynen devam.. kısmet iyi aksamlar herkese.
    Üstat SEL az da olsa kapitali arttırdım ..öyle yalan dolan değil haa..real time online ..zat-i âliniz şahitsiniz zaten ..

75 Tl anca ..yoksa 750 mi ..yoksa 7500 mi yoksa ........

Sıfırlarla alakamın olmadığını en iyi değerli dostum Miniyatırımcı bilir
    Hayat hoş gerisi boş

5. >>>>>>>>>>
    https://www.borsagundem.com.tr/haber...ulasti-1756406

KISA VADEDE KAYNAK 30 MİLYAR DOLARI BULACAK

Borsa Gündem'in kulislerden edindiği bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün işaret ettiği, kısa vadede Türkiye'ye yurt dışından aktarılacak kaynak 30 milyar doları bulacak.

Söz konusu rakamın önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ya da Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan tarafından kamuoyuyla paylaşılacağı da Borsa Gündem'e gelen bilgiler arasında.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Hani beğenip boyna retweet yapacaktınız ? hiç türk yok.. hep portekizli kızlar beğeniyor

VİOP30 günlük, alanların tamamı (sol taraf) shortcu olup azaltmış yada kapanmış, satanlar tarafında İs Yatırım ve TEB long azaltmış,
    TEB ve İs Yatırım bu vade long kapatıp yeni vade de long açmışlar,

8. X30 endeksde hacim TL olarak 36,5 milyar TL vadeli hisselerde 51.5 milyar TL.

Hormonlu endeks yüzünden vadeli hisselere kayma var gibi.

Bir hissede short olup diğer hissede long olup genel piyasa riski azaltılıp işlem yapılabilir gibime geliyor, tabi yanlış yapılır ise katlamalı zarar oluşabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 827/1004 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •