Sayfa 847/1004 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Hafta sonu yine yeni kararlar açıklanır diye düşünüyorum. Acı ilaçlar cuma kapanıştan sonra veriliyor.

Bugün hacim düşük olur.
    Bir tane daha acı ilaç verirse bu borsada düzeltme değil, fiş çekme olarak adlandırılır...
    Hafta başı yeni mevduat faizleri belli olur ufaktan..
    Bilanço sonrası borsada düzeltme beklentisi varken en azından 1-2 aylık %45 ve üstü faize park etmek isteyenler olabilir.
    3.çeyrek öncesi gene poz alırlar...

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bir tane daha acı ilaç verirse bu borsada düzeltme değil, fiş çekme olarak adlandırılır...
    Bilanço sonrası borsada düzeltme beklentisi varken en azından 1-2 aylık %45 ve üstü faize park etmek isteyenler olabilir.
    Herkes dün zor gündü dedi bugün işlem yapmakta insanlar çekingen olur. Hafta sonu bence kafa rahat bilançolar ve önümüzdeki döneme bakıp alınacak yeni hisseler vs belirlenir.

Bir sürü site var tarama listesi vs veriyor, pazartesileri onların etkileri oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Herkes dün zor gündü dedi bugün işlem yapmakta insanlar çekingen olur. Hafta sonu bence kafa rahat bilançolar ve önümüzdeki döneme bakıp alınacak yeni hisseler vs belirlenir.

Bir sürü site var tarama listesi vs veriyor, pazartesileri onların etkileri oluyor.
    Aynı fikirdeyim.

Bir de böyle bir durum var..

https://twitter.com/yavuzwe/status/1...e_kVdLZYA&s=19

Oh basim catliyor. Dun aksam Robbie Williams konseri muazzamdi, herif hala cok cekici.

Bu arada dun Palanin bizzat anahtarini alan birisi vardi aramizda. Kendisinin selami var

Resmen tarih yazdi, nasil trade edilir onun dersini verdi. Ogrenecegimiz cok sey var ondan.

Su islemlere bakin hele ya.

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bence de başka düzenleme gelmez. Zaten kredide referans faizin 1.8 katı sınırı var, Merkez faizi 25'e çekince, kredi üst limiti de %50'nin üzerine çıktı. Bu bankaları rahatlatır.

Vade sonu kanlı geçer.

Eylülle birlikte kartlar yeniden dağıtılır.

Ayrıca 8 Eylülde Fitch'in Türkiye değerlendirmesi var, onu da akıllarda tutalım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Komplo teorilerime göre derin devletin yurt dışında atıyorum gayri kaydi 25-30 milyar doları var, zaman zaman kullanıyor.

Üniversitenin önüne kestaneci koyan akıl bunu da zamanında düşünmüştür.

Citi'yi bu tip kestaneciler çarpmış olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. akşama ucuza mal toplanır diye düşünüyorum, hafta sonu mecburi af falan gelebilir endişesi yüzünden

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    akşama ucuza mal toplanır diye düşünüyorum, hafta sonu mecburi af falan gelebilir endişesi yüzünden
    Hafta sonu öyle olabilir ama bir ihtimal görevden alma da olabilir. Bu çok büyük bir risk.

Sayfa 847/1004 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •