Sayfa 893/1004 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Viop LIII

1. Murat Sagman
    @muratsagman
    ·
    13s
    Yeni ekonomi adıyla yanlış yerde belirlenen faiz neredeyse tek başına ekonomiyi altüst etti / enflasyonu patlattı. Bu hata sonrasında faiz tekrar normalleşiyor fakat tek başına yeterli değil. Başta yargı bağımsızlığı olmaz üzere güven artırıcı yapısal reformlar devreye girmeli…

nedense son 2-3 senelik rallilerimiz hep 2 milyar dolarlık oluyor
    murat beyin dediği gibi güven tazeleme gerek , RTE devreye girebilir tutuklu gazeteciler üzerinden yada zor ama demirtaş ve kavala yeniden gündeme gelebilir mahkeme anlamında
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. KAP HABER
    @kap_haber
    ·
    1 sa
    Borsada yatırımcı sayısı 6.2 milyona ulaştı.

sayıya bakılıyor algı için piyasaya yansıyan para ne kadar onu koy oraya
    adam 5 hesap açmış halka arza giriyor .40x5=200 lot şuanda orayıda ticaret hane yaptılar.
    endeks ağırlığı olan bazı tahtalarda yabancı satışı gözüküyor normal bana göre gelen yabancı swap olayı kısıtlı olduğundan kısa vadeli geliyor .Karşılayanlar kim emeklilik ve varlık fonları , endeks ağırlığı olan tahtalarda satışları enerji , halka arz olan tahtalar,çelikler ve bankalarla yastık görevi yaptırdılar.Sonuçta tek elle yönetilen birilerinin haberleri daha önceden bilip sahada hareketleri daha rahat yapıldığı bir arenada oynamaya çalışıyoruz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Eylül de rezervli gibi. dış haber bombardımanı ile ayakta tutacaklar.
    Not artırımı. İmf, ufo ile görüşmeler
    Herifler piyasa da kal diye uğraşıyorlar..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

İmf altı ay önce geldiğinde muhalefet ile görüşen haincikti.
    Şimdi adamların Ankara ya uçağı geçerken uğrasa
    Ucuz kredi diye piyasa %19.90 yukarıda açar..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Aracı kurum hisse hedef fiyatlarına bakıyorum. Normalde bu tarz hedeflerde vade 12 aydır.
    Adamlar al tavsiyesi ile hisse önermiş. 12 aylık potansiyel getiri %35-40...
    Şimdi artacak mevduat faizinden bile düşük hedef ile rapor yazıp al demenin mantığı yok..
    Böyle rapor da yazılmaz...
    Sadece belli popüler hisseler için yazılan ezbere raporlar..
    Agresif , riskli bir alım/şirket önerileri de yok..
    Yani bir terslik olursa da şirket büyük şirket, bir şey olmaz mantığı ile yazılan kolaycı raporlar...

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku

Iran da uretilen ve cok yaygin olarak kullanilan ama Turkiye uretilmeyen basit bir teknoloji ile calisan klima...

Altta su tanki var. motor suyu soguturken klimanin fanida suyun yuzeyine ufleyerek olusan soguk havayi mekana yonlendirir.

Dis unite yok. Verimde yuksek. Elektrik tuketimide dusuk....Tekerlekli ayaklar sayesinde Evde istedigin odaya tasiyabiliyorsunuz.....

Turkiyede de uretilse cok tutturulur. Ciro rekorlari kirar. Arcelik ve Vestel bunun alasini yaparlar.
    Ben bir ara araştırmıştım. Dış ünite yok, sadece bacaya ihtiyaç duyuyor. Kullananlar memnun değildi vaz geçtim, verimli değilmiş.

İyiler iyidir.

7.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku

Şu anda Atlas okyanusunda Franklin adı verilen bir kasırga var. Tahmin edilen rotasına bakılırsa kasırga ilerleyen günlerde kuzeydoğuya kıvrılıyor....
    Bu sene abd topraklarına ulaşan bir tropikal fırtına yada kasırga yok takip edebildiğim kadarıyla. Geçen sene de fırtına ve kasırgaların çoğu ilginç bir şekilde kuzeydoğuya kıvrılıp okyanusta sönümlendi...
    Önceden bu kasırga ve fırtınalar karaya yöneliyordu. Abd kasırgalara müdahale edecek teknoloji geliştirdi galiba...
    Doğal oluşumlara müdahale edilirse, başka yerden anormallikler ortaya çıkar. Kasırgalar yıkıp geçiyor ama karaya da binlerce ton su taşıyor. Atmosferi soğutuyor. Ormanları sulayıp, gençleştiriyor...

Şu anda körfezde fırtınaya dönüşmesi muhtemel bir atmosferik oluşum var. Fırtına dönüşürse nasıl bir rota izleyecek bakalım. Beş on gün önce yine böyle bir oluşum fırtınaya dönüşmüştü. Rotası ne kadar kıvrılsa da körfezde mesafe yetmediğinden meksika ve abd sınırının olduğu yerde karaya ulaştı ve kısa sürede sönümlendi...
    dakika 14

https://www.youtube.com/watch?v=XMsbNHHMAOI
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Ben bir ara araştırmıştım. Dış ünite yok, sadece bacaya ihtiyaç duyuyor. Kullananlar memnun değildi vaz geçtim, verimli değilmiş.

İyiler iyidir.
    rutubetli yerlerde işe yaramaz. ne kadar az havada nem, o kadar köfte.
    kapalı ortamdaki nemi yükseltir.
    eskiden, fabrika tepelerinde bulunan soğutma kuleleri mantığıylan çalışıyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 893/1004 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •