Sayfa 971/1044 İlkİlk ... 4718719219619699709719729739811021 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Hayırlı günler. Hayırlı haftalar.
    Pkart analizi rica etsem paylaşır mısınız

2. Sayın walkonmoon Pkart analizi paylaşırız onda bir sıkıntı yok, önemli olan senin burada paylaşılan analize göre hareket edip etmediğindir. Hissede hep yukarı beklentin varsa analize gerek yok zaten.
    2 sayfa geride paylaşmışım grafiği o gün 42.60 olan kanal tepesi ertesi gün 42.90 olmuş.
    Mesela sen grafiğe göre 43 ten malın yarısını verip kanal ortası 35 lerden yeniden daha fazla lot olarak yerine ekleyebildin mi.
    Mesele bu, bunu yapmadıysan önceki grafik geçerlidir.

Günlük vereyim yine Gri kanal üst bandı 42.10 yaklaşık Kahve kanal üst bandı yaklaşık 44

3. 17 den aldıklarımı 22 den verip diğer kağıdımdan %70 kazandım. 29 dan geri aldım lotumu arttırdım. hala tutuyorum sn dandanakan analiz için teşekkür ederim bu noktadan sonra nereden trade fırsatı vereceğini merak ediyordum hayırlı günler

4. Bu gün gaplı açılış yaptı, kanal üst bant seviyelerini yazdım az üzerinde de 44.66 lık fibo var buraları hacimli geçip geçemiyeceğini izlemek lazım. Bura da top sende.

5. Selimcan anlat bakalım nereler de takılıyorsun.

6. Teşekkür ederim hayırlı günler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Borsa belirsiz değil aslın da hocam, daha öncede konuştuk enflasyonist ortam devam ediyor her şeyin fiyatı artıyor.
    Maalesef onunda .oku çıktı herkes tuttuğunu hesabı artık...

Bu arada snickers çikolata 20 den 25 e çıkmış, ne hikmetse ilk buna zam geliyor sonra iğneden ipliğe herşeye zam geliyor, şaka değil son iki yılda hep böyle oldu, dolar kuru artmadığı halde bile zam furyası olacaksa ilk buna zam geldi...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. Enflasyon denen ahlaksızlığa devam hocam maalesef.

Dün bir yazı okudum topikte, Türkiye nin en büyük sorunu döviz cinsinden olan borçlarıdır. O yüzden bu borç sorunu çözülene kadar ( Nasıl çözülecek ise ) dövize müdahale etmek Merkez bankasının boynunun borcudur. Bunun maliyetini ödedik ve daha çok ödeyeceğiz diye. Yani enflasyona devam.

Sayfa 971/1044 İlkİlk ... 4718719219619699709719729739811021 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •