Originally Posted by
acemşah
Benim fiyat belirlemede bir etkim ve dahlim yoktur. Gücüm de yoktur ..olsa da kullanmadım bugüne kadar
Sonn zamanlarda 2 milyon küsür hisse toplayan bir beyefendi var oda gördüğüm kadarıyla satmış değil.
Ben iyi araştırır bunun için çogunuzun portföyünden daha fazla parayı bilgi edinme arastırma için harcarım...
Aldığımda aldım sattığımda da sattım derim bu 20 yıldır değişmedi . En son yan hisselerim Arzum ve gentaşı satıp daha fazla fırsat ve kazanç şansı gördüğüm segyo ile az nugyo ya geçirdim.
Adelde 5 yılı aşkın zamandır bulunuyorum ve adelin Amerika'da kuzey Afrika'da yada yıllık 200 milyon dolarlık satış hacmini beklediğim vergisiz UNICEF olaylarının sonucunu görmeden portföyünde cıkarmak manasız olacaktır.
Sayın yatırımcılar satın yada alın kazancınız kendinize ve borsada yatırım yaparken aracı kurumlardaki yatırım danışmanlarının görüşünü mutlaka alınız. Twitterde orda burda adili şöyle dedim böyle burdan aldım sattım tuttum gibi söylemlerde bulunup reklam edenlere lütfen inanmayınız ki %98 da adel yok. Ve hiç olmadı.
Borsa ciddi bir iş özel bilgi beceri gerektiren bir mecra bir iş kolu doktorluk gibi avukatlık gibi yada şöförlük gibi...
Benden bu kadar unutmadan twitterde hesabım var fakat takipçi isteklerini kabul etmiyorum, zaman emek para vs harcayarak elde ettiğim kamuya acık bilgiler veya görüşler sadece bana Özel olup hisse üzerinde fiyat oluşumu için kullanmıyorum sadece kendimi kendi portföyümün nerde olduğu nereye gittiği gideceği için kendime özeldir.
Dediğim gibi yarın adel tabanda olabilir tavanda gördüğüm kadarıyla da 600 lira üzerinde 500 bin lot alanlarunda vardır bir bildiği...
Herkese bol kazançlar dilerim.
Yer İmleri