Sayfa 90/137 İlkİlk ... 40808889909192100 ... SonSon
Arama sonucu : 1091 madde; 713 - 720 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1. Nasıl tek Astor güç trf işinde aslında yeni onun ağası best tamamiyle onun ürünlerini daha kalitesiz kopyalayıp satıyor,çinlillerden kesici alıp sadece montaj hizmeti sağliyor,ama her sattığı üründe sourn yaşayıp tekrar seviş hizmeti sağliyor,diyeceksin nasıl yürüyor arkasında sadece hükümet var yoksa özellikle trf işinde best onu 10 kere tokatlar
     Alıntı Originally Posted by azaa Yazıyı Oku
    Astor firmanın artısı diğerlerinden daha büyük kva trafo yapması europower yaptığı trafolar 500 kva kadar olması lazım Buda sadece 20-30 köy hane sine yeter
    Ama aktörün yaptığı büyük yük merkezlerin yani TEDAŞ gibi yapılan yerler

Astor firması Hollanda firması olan eaton firmasını batırdı şuna tr tek şirket büyük trafo yapan
    CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 40,00 psikolojik seviyeye ulaştık...burada biraz çalıştıktan sonra burayı geçip diğer psikolojik seviye olan 50,00 leri görmek isteyecek...ama esasında teknik olarak baktığımızda 28-36,50 arasında bayrak formasyonu yapmış idi...bu bayrağın sapı ta 14 lerden geliyordu...bu durumda bayrak boyu kadar çıkarsa hedef 60 civarları olur...ben tekniğe bakmadım kabaca söylüyorum...ayrıntılı bakanlar daha isabetli bir hedefi tespit edebileceklerdir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. şimdilik bir de graifkten baktım...bayrağın sapının ilk başlangıcı 10,00 tl den de hesaplanabilir...36-10=26.......26+36=72 tl...bana göre 50,00 psikolojik seviye geçilirse ??? ana hedef 72 tl civarı olacak görünüyor..bakalım piyasa neye karar verecek ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. tavan olmak üzereyiz...hayırlı uğurlu olsun..bakalım atatp de tavan yapabilecek mi ?? oda güzel duruyor ve istekli...diğer hisselerimden kocaer de bu gün istekli...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    baba biliyor bu isi

eywallah Keko

ucude tavan veya tavana yakin

KCAER
    ATATP
    BRLSM

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şimdilik bir de graifkten baktım...bayrağın sapının ilk başlangıcı 10,00 tl den de hesaplanabilir...36-10=26.......26+36=72 tl...bana göre 50,00 psikolojik seviye geçilirse ??? ana hedef 72 tl civarı olacak görünüyor..bakalım piyasa neye karar verecek ???
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

6.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    baba biliyor bu isi

eywallah Keko

ucude tavan veya tavana yakin

KCAER
    ATATP
    BRLSM
    güzel dostum..hayırlı uğurlu olsun...bu üç ana hissemin yanında vbtyz i sattıktan sonra oluşan nakit ile sepet olması niyetiyle ufak da olsa kımmr (8,35)....yeotk (140)....pcilt (27,74)....toaso (270) almıştım...onlara pek bakmıyorum... üvey evlat muamelesi yapıyorum galiba... arada bir onlara da bakmak lazım... evlat evlattır atılmaz..

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tavan olmak üzereyiz...hayırlı uğurlu olsun..bakalım atatp de tavan yapabilecek mi ?? oda güzel duruyor ve istekli...diğer hisselerimden kocaer de bu gün istekli...
    Elimde 4 hisse var, pazartesi 2 tanesi, salı da 3 tanesi tavan idi. En çok birleşime güveniyorum hala. Bu arada atatp hissesinin son 3 çeyrek bilançosunu beğenmiş ve excel’ime almışım keko, hayırlısı olsun güzel hisse gibi duruyor.
    Mesela gıdalardan da elite’i son 4 dönemin 3ünde listeye almışım, o da 3 gün üst üste tavan yaptı, bugün de iyi duruyor. Elimdeki listeden gördüğüm kadarıyla bilançosu iyi gelenler eninde sonunda bu fiyatlamayı yapıyor, belki zamanı için beklemek gerekiyor.
    Hem atatp hem elite ikisi de elimde yok ve hiç almadım, yatırımcılarına hayırlısı olsun.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Spek kokuyu aldi , hisseyi salliyor

KAP

Borsa İstanbul A.Ş'nin E-18454353-100.06-19493 sayılı yazısına istinaden;

Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin, kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunun bildirilmesi talep edilmiştir. Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumların Kamuya açıklanmasına ilişkin Tebliği'ne göre mevcut durum itibariyle Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur

Saygılarımızla
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Sayfa 90/137 İlkİlk ... 40808889909192100 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz