Originally Posted by 
heval

Bu güne kadar birçok kurumla yabancı dahil çalıştım...Trive adı yeni , kurum birkaç kez el değiştirdi ;
T0 olayı şu şekilde , hesabınızda bakiye varsa ve hisse satttıysanız , tekrar alım yapacağınız zaman önce T0 bakiye sonra da T2 bakiyeden düşüyorlar , böylece paranızın nemalanmasının üstüne yatıyorlar...Bunun haricinde hiçbir sıkıntı yok...EFT ücreti alıyorlar bu da can sıkıcı olduğundan nakite geçtiğim zaman parayla altın fonu alıp köşeye atıyorum..Dışarı istediğinizde maalesef eft ücreti ödemek zorundasınız...Bankalardan çok daha fazla alıyorlar...
Kısa meali parayı dışarı salmak istemiyorlar ama kendi havuzunda istediğin gibi oynamana müsaade ediyor...
Not:Bu güne kadar çalıştığım kurumların hiçbiri Sümer yatırımı tutmadı ..Adamlar neden kurumu kapattı hala anlamadım...

Bu bilgi de doğru değil! T+0 , T+1 de böyle bir şey yok. t+0 veya T+1 in mantığı hisseyi sattığınız gün veya ertesi gün belli bir kesinti sonrası EFT yapabilmekle ilgili !

kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Yer İmleri