Sayfa 20/1001 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bu kurumların isimleri pek güven vermiyor üstadım, hareketsiz şekilde genellikle 3500k üzeri bir portföy bulunduruyorum.

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben Info'dayım memnunum. Uygulaması gayet yeterli. Hacmim yüksek 10 binde 1 komisyonum.

2.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bu kurumların isimleri pek güven vermiyor üstadım, hareketsiz şekilde genellikle 3500k üzeri bir portföy bulunduruyorum.

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sanko nun mu güven vermiyor?
    Sahibini biliyormusunuz
    İlaveten tuttuğunuz hisseler takasbank güvencesindedir. Kurum ile ilgisi yoktur

3. Şu ralli ortamında SASA'yı 200 günlüğe zamklamışlar.

4. Şortçu kalmadığından torbaya dolan lönkçüleri de telef eder palamız kardeşimiz.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Bugun bir cacik olmaz, bende guzel zarar yazarim.

Gorunen koy kilavuz istemez

Kaderimizmis cile.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Son zamanlarda enflasyon ve faiz ile korelasyonu var bistin. Enflasyon egrisi dusmedikce bu borsa dusmeyecek gibi duruyor.

Bu ay enflasyon yillikta yuzde 55 e cikacak, baktim son 4 ayda pozitif baz etkisi de yok.

Nasil olacakta enflasyonu yuzde 60 da tutacaklar. Bence MB den yeni bir guncelleme gelecek.

Bu yil en iyi sartlarda 70 80 arasi olur bence.

-------------

Cuma gunu FITCH tarafindan bence not artirimi gelir, cok spekulatiften, spekulatife ceker

Eger olurda yatirim yapilabilir seviyeye cekerse bu surpriz olur.

Belki kapali kapilar ardinda bunun sozunu verdiler, o yuzden faiz artirdilar. Onumuzde 4 yilda secim yok - yerel secimi saymiyorum -
    Rating kuruluşları biz çağırdığımız için değil kendi müşterileri için ülke "yatırım notları " veriyorlar,yatırım yapacak müsterileri de bu raporları için rating kuruluşlarına ödeme yapıyorlar.Rating kuruluşlarınin not verirken temel kriterleri;ülkenin borç ödeyebilme kapasiteleri ,döviz rezervleri ,cari açık/gsyih,kısa vadeli borçlar/ döviz rezervleri gibi temel rasyolar.
    Bu rasyolarda notta iyileşme sağlayacak bir gelişme görüyor musun.

7. şimdi rating kuruluşlarını mı bekliyoruz .. bilemedim .. )
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Rating kuruluşları biz çağırdığımız için değil kendi müşterileri için ülke "yatırım notları " veriyorlar,yatırım yapacak müsterileri de bu raporları için rating kuruluşlarına ödeme yapıyorlar.Rating kuruluşlarınin not verirken temel kriterleri,ülkenin borç ödeyebilme kapasiteleri döviz rezervleri ,cari açık/gsyih,kısa vadeli borçlar/ döviz rezervleri gibi temel rasyolar.
    Bu rasyolarda notta iyileşmeye sağlayacak bir gelişme görüyor musun.
    Dediklerinde haklisin hocam. Ben biraz lobi tarafindan bakiyorum, yoksa bu adamlar ABD nin notunu bile dusurduler, bize mi aciyacaklar.

Turkiyenin durumuna gelince dunden daha iyi degil, yarin icinde umut vermiyor bana.

Sayfa 20/1001 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •