Sayfa 858/1024 ÝlkÝlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,857 - 6,864 arasý.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altý faiz oranlarý)

Alýntý Originally Posted by alisutcu Yazýyý Oku
    Elinde para olanlarin cogu urkmus durumda. Cogunluk dolarda pozisyon almis, kotu birseyler olmasini ve dolarin yukselmesini bekliyor. Buna bircok gerekce buluyorlar, cari acik var, turizm gelirleri dustu, issizlik yuksek, artik ekonomi yolun sonuna geldi para basilacak, isler cok kotu ekonomi durdu vs vs. benim bildigim kadariyla turkiyede ekonomi herzaman kotuydu, belki 50 yildir gelisen ekonomi bir turlu gelisemedi. Ancak dolarin 16 yildir TL bazinda %100 gidebildigi de bir gercek.
    Bence gerekceleri degil de butun bunlara ragmen dolarin neden hala 10 olmadigini dusunun. Cunku 2001 devaluasyonu sonrasi 11 Eylulde 1.65 den bozulan dolarlarin USD faizlerini de gozunune alarak karsiligi bu civarda. Yani 2001 den beri dolar tutup dolara faiz alan parayi %65 eksiltmis. Altin, gayrimenkul, TL mevduat hepsi daha yukarda. Borsayi saymiyorum, dogru hisseyi bulanlar parayi 100e katladilar.
    Yabanci sermaye medyayi ve algiyi yoneterek surekli karamsarlik pompalarken surekli yeni sermaye getiriyor ve dis borc stogu surekli artiyor. Geri alamayacaklari paralari neden getiriyorlar?
    Zorla dusurulen faiz enflasyon altinda reel getiri bunlara ne diyeceksin?

2.  Alýntý Originally Posted by paramanya Yazýyý Oku
    Zorla dusurulen faiz enflasyon altinda reel getiri bunlara ne diyeceksin?
    Burada bir tl nin dolara karsi kaybettiðini savunanlar birde enflasyona karþý deðer kaybettiðini savunanlar var..sayýnk paramanya böyle bir düþünceniz varda neden çýkmýyorsunuz tl den ..yani burada bunlarý tekrarlamak faizleri arttýrmaz .ya bu durumu kabul edeceksiniz yada alternatif yatýrým araçlarýna yoneleceksiniz..bu arada enf yüzde 8 faizler yüzde 14 nasýl eziliyor tl

SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alýntý Originally Posted by alisutcu Yazýyý Oku
    Geri alamayacaklari paralari neden getiriyorlar?
    Buradaki ticari düzeni geri dönülemez biçimde ele geçirmek için. Bunun bedeli almalarý gereken paradan çok daha fazla.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alýntý Originally Posted by Trade Shark Yazýyý Oku
    aktifbank nkolay bono faiz oraný %13.75'den %14.50'ye arttýrýlmýþtýr (%15,25 mevduat faizine denk gelmektedir.)
    https://nkolaybono.aktifbank.com.tr/

þuan için en yüksek faiz burda sanýrým.

syg.
    Küçük bir Mevduat sahibiyim ve N kolay Bono Müþterisiyim.
    Þuan Küçük Mevduat sahipleri için en iyi oraný N kolay Bono veriyor. Bu yadsýnamaz hakikattir.
    Üstelik PTT þubelerinden dilediðiniz zaman Para çekip Yatýrabiliyorsunuz.

Samimi diyorum: Aktif Bank Müþterisi olmadan önce, (Önceden Enpara ile çalýþýyordum.) Küçük Mevduat sahibi olarak, Paramýn en az TÜFE kadar faiz almasý için bir yerlerimi yýrtýyordum !!

5. hanki ülkedeymiþ bu % 8 enfilosyon..?

Alýntý Originally Posted by r.lucas Yazýyý Oku
    Burada bir tl nin dolara karsi kaybettiðini savunanlar birde enflasyona karþý deðer kaybettiðini savunanlar var..sayýnk paramanya böyle bir düþünceniz varda neden çýkmýyorsunuz tl den ..yani burada bunlarý tekrarlamak faizleri arttýrmaz .ya bu durumu kabul edeceksiniz yada alternatif yatýrým araçlarýna yoneleceksiniz..bu arada enf yüzde 8 faizler yüzde 14 nasýl eziliyor tl

SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hangi ulkeye bakiyorsunuz patagonyami tuik enflasyonu 10.90 oda yersen . Cebinde 100lirasi olanla 1.000.000 olanin enflasyonu hissetme etkisi farkli dir.

Alýntý Originally Posted by ayberk_08 Yazýyý Oku
    Küçük bir Mevduat sahibiyim ve N kolay Bono Müþterisiyim.
    Þuan Küçük Mevduat sahipleri için en iyi oraný N kolay Bono veriyor. Bu yadsýnamaz hakikattir.
    Üstelik PTT þubelerinden dilediðiniz zaman Para çekip Yatýrabiliyorsunuz.

Samimi diyorum: Aktif Bank Müþterisi olmadan önce, (Önceden Enpara ile çalýþýyordum.) Küçük Mevduat sahibi olarak, Paramýn en az TÜFE kadar faiz almasý için bir yerlerimi yýrtýyordum !!
    pttden hesap aciliyor mu?

8. 200k 35gün
    Vakýf 13,50
    Teb 13,75
    Finans 14
    Deniz 14,25
    Geçen aya göre 0,25-0,5 arasý düþüþ gözüküyor

Discovery Elite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 858/1024 ÝlkÝlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •