Sayfa 192/1001 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Pasta küçüldükçe PAYLAŞMASI ZOR OLUR

pasta bulamayan da kremayı memiş uçlarına pıskırtır artık

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Emekliler ve dar gelirliler düşülen durumun vahametini hissetmesinler diye kiralarda artış oranını 2. kez yüzde 25 ile sınırladılar.

Bu durum bitince, 5. yıldaki kira değer artışı veya tahliye davaları ile oy verenler dünyanın kaç buçak olduğu görecekler.

Koskoca hükümet iktidarlarını sürdürmek için TL mevduat sahipleri ve ev sahiplerine çöktüler.

İsyan etmesinler diye iletişim bakanlığı ve diyanetin bütçesini şişiriyorlar.

Sosyal medyada yazdığına göre doğru ise, Son olarak ÇEDES projesi ile ilkokuldan liseye 70 bin okula vaiz, imamlar manevi danışman olarak atanacakmış. Hükümet memur sayısını azaltmak yerine hem istihdam sağlayıp hem de her okulda ekonomik krizde milletin gazını almak istiyorlar anlaşılan.

Psikoloji bölümünü bitirenler boş gezerken vaizler bile iş bulmuş olacaklar.

Tek bildikleri ekonomik sistemleri bu.

Yazık günah.
    Onu yaparsa papaz haham da bulundurmak zorunda. Onu yapamazlar maçaları yemez

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Onu yaparsa papaz haham da bulundurmak zorunda. Onu yapamazlar maçaları yemez
    Oyle bir yapar ki sasar da kalirsin.

Adam Cumhuriyet'le hesaplasma diyor.

5. İstanbul Planlama Ajansı yaptığı araştırmayla İstanbul da yaşayan dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyetinin 42 bin 593 liraya çıktığını hesapladı. Maliyet, geçen sene aynı aya göre yüzde 80,59 artmış oldu. İPA'nın temmuz ayında yaptığı araştırmada bu rakam 38 bin 828 lira olarak hesaplanmıştı.

https://www.karar.com/ekonomi-haberl...n-lira-1783490

4 kisilik aile icin 1.551 dolar.

Sudan ucuz..

6.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    hocam siz beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün inşallah.

ilgili başlıkta defalarca yazdım ama kısaca beklentim.

-max 3 yıl içerisinde ne kadar yıl veya miktar ödediğinden bağımsız herkes aynı emekli maaşını alacak ( kök zam, seyyanen vb goygolar ile)

-2030 a kalmadan prim ödemeyenlerde ödeyenlerle aynı maaşı alacak, adı emkli maaşı değil yalşılık aylığı vb birşey olacak.

-devlet memurları muhtemelen bu döngünün bir süre dışında kalır ama bir noktada IMF onları da bu çukura atacak.

-emekli maaşı asgari ücretin 75% civarı falan olur ve sadece karın doyurur.
    Bugün zorunlu olarak TRT haber izliyorum ( TXT için ) . Ara sıra sesini açıyorum. Günboyu memur ve emeklilere bugüne kadar yapılan zamlar- refah payları ve yılbaşında alacakları zamlar konuşuluyor. İletişim başkanlığının uygun görmediği hiç bir şeyi muhalif kanallar dahil yayınlayamazken ; sürekli olarak emekliye , memura verilmeyen zamlar VERİLMİŞ gibi satılıyor.

Bu haberleri izleyen sepet kafalar '' bak lan gördünmü bu memurlar ve emeklileri doymuyor a.q. hükümet daha ne yapsın '' noktasındalar.

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sn Thron Sn Virtue...

Hepimiz görüyoruz her şeyi de, etkisiz elemanlarız maalesef...

Adam yapıyorum çünkü yapabiliyorum diyor, meclis yok, denetim yok, muhalefet yok, sıra Sayıştaya Anayasa Mahkemesine gelmiştir zannımca, onları da yerel seçimler sonrasında 'Yeni Anayasa' ile halledecekler, zaten muhalefet attı bu EYT yi de ortaya diğeri de ben de yaparım ne var dedi yapıştırdı geçti.

Yerel seçimlerden sonra 2 nci Cumhuriyeti ilan edeceğiz, en büyük destekçileri de muhalefet olacak.

Böyle bir dönem rastgeldik, 5-10 sene sonra da marjinal azınlık filan diye anılırız. Bu bir dönüşüm projesi, Yeşil Kuşak İslam. Ortada komunist de kalmadı ama, olsun, asimetri olsun işte bir şekilde. Eski sosyalistler liboş oldu. Muhabbete girerken 68 liler diye giriyorlar, gösteri örgütlemişmiş, çıkarken vahşi kapitalist neo liberalizme bağlıyorlar. Halkçı tek bir parti yok, ya etnikçi kutnikçi, ya liboş, ya siyasal islam, ya da alayı takiyyeci. Bu memlekette normal olmamak lazım, normallik hiç prim yapmıyor.

Yine tabi ki tüm bunlar, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıktan geldi başımıza...hala da öyle...ne zamanki ucu artık ona da dokunuyor, ses çıkarıyor tweet atıyor filan...geçti atı alan Londrayı geçti ev aldı, milyar doları istif yaptı.
    Şurada gerçeği gören ve olabildiğince uyaran bir kaç kişiden birisiniz.

Gerçek durum şu anda etrafımızda gördüklerimizden çok çok daha kötü. Tamamen yer altına inen ( zamanında fetö de öyleydi ) hainler verilen ulufelerin hakkını fazlasıyla ödüyorlar. Yazamayacağım ( ispatı zor olduğundan yazamam. ) ama bire bir yaşadığım, gördüğüm faaliyetlere bakınca gelmekte olan gelmiş aslında. Sadece birisinin çıkıp ilan etmesi kalmış. Sanırım seçimden sonra birileri için bayram bizim için cehennem başlayacak.

Sayfa 192/1001 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •