-

Originally Posted by
Sugosu82
peki doların son 2 yıllık getirisi % 70 bile değil desem ? ki bu süreçte faizler çok düşüktü.şu an faiz getirisi varken yıllık ortalama getirisi %35 civarındayken dolarda durmayı kim ister?
Doğru değil %70 bilgisi.
-

Originally Posted by
tcspirit
Doğru değil %70 bilgisi.
Aralık 2021 18 tl gördü.
-
Adam adam değilse sürekli temcit pilavı gibi aynı yerde dönüyorsa bize de sokup çıkarmak kalıyor. Ne yapalım yani, delidir deyip geçecek halimiz yok. Böyle müptezellerin adresi belli olsa insanı katil eder. Allahtan koruma altında tutuluyor. Bir de dışarı salsalar kuduz vakaları patlar.
-

Originally Posted by
111222333
Ben bunu bilir bunu söylerim
Reis bu verdiği faizi eninde sonunda GERİ ALIR
Çok hardcore faizci tanıdıklarım var, yıllarca faiz’in faizini aldılar
Reis 5-10 sene bekler, hiç acelesi yoktur,
Sonra bir deval yapar, bozduğun doların yarısını anca alabiliyorsun yıllarca topladığın faizle.
Reisi 20 yıldır tanıdık ;)
Aynı fikirdeyim. Eli ayağı tutan, beyni muhakeme yapabilen artık faizde zor durur.
-

Originally Posted by
Sugosu82
peki doların son 2 yıllık getirisi % 70 bile değil desem ? ki bu süreçte faizler çok düşüktü.şu an faiz getirisi varken yıllık ortalama getirisi %35 civarındayken dolarda durmayı kim ister?
tam 2 sene geri gidelim..
05.09.2021 dolar kuru 8.30
05.09.2023 dolar kuru 26.75
baskılanmış haliyle artış % 210..
-

Originally Posted by
Sugosu82
Aralık 2021 18 tl gördü.
Laf mı bu Ekim 2021 de de 9 liraydı....Ekim 2021 den beride
Yüzde 200 getirmiş ...
-
Tüm Türkiye uyuşturucunun merkezi olmuş sanki. Artık haber takip etmekten usandım, alıntılamaktan usandım. Bu kadar uyuşturucu ne ara, hangi kanaldan girdi? Yazık olacak gencecik evlatlarımıza. Bu kadar uyuşturucu satılırsa gençler zombi olur.
Kocaeli'de 76 kilogram uyuşturucu yakalandı: 6 kişi gözaltına alındı.
https://www.gunes.com/gundem/kocaeli...alindi-1180926
-

Originally Posted by
kastirsef
Tüm Türkiye uyuşturucunun merkezi olmuş sanki. Artık haber takip etmekten usandım, alıntılamaktan usandım. Bu kadar uyuşturucu ne ara, hangi kanaldan girdi? Yazık olacak gencecik evlatlarımıza. Bu kadar uyuşturucu satılırsa gençler zombi olur.
Kocaeli'de 76 kilogram uyuşturucu yakalandı: 6 kişi gözaltına alındı.
https://www.gunes.com/gundem/kocaeli...alindi-1180926
Sen narkotikten sorumlusun galiba. Ülke baya uyuşturucuya bulaşmış çok kötü. Ama bakıyorum da ulusal haberlerde çok fazla haber olmuyor bu olaylar. Nedeni belli de neyse.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri