Sayfa 60/298 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 473 - 480 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Akşama 2li rakamları görürüz inşallah ama haftaya kadar 2.30 ları umut ediyorum.çok gel git yapmaya başladı.spek mal toplamaya çalışıyor ama zor malı alır burdan.sesli düşündüm.herkes kendi fikrine göre al sat yapsın
    bak ne güzel yorum yapmışsın işte bu yorum diğer yazdıkların senden önce yazanları iğneliyor aynı gemideyiz tek 2,30 olsun olsunda hep kazanalım

2. Nabza göre şerbet. hadi bakalım 93 ler kalktı hızlan biraz acelemiz var.arabayı değişeceğiz

3. 94 lerde kalkıyor ama speğimiz baskılıdır yakında dağ olsa dayanmaz

4. Başkan sen ben burda brown bir de teknikçi arkadaş kaldık burda galiba.kanatları. Taktık bakalım ne tarafa doğru uçacağız

5. Kusura bakmayın ama araya girerek burada olduğumu belirtmek isterim; ben hepinizi göndermeden buradan gitmem rahat olun. ;)

6. Başkan j.o.i..n mi varmi
    """Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar."""
    """Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""

7.  Alıntı Originally Posted by MELIKEMAL Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın ama araya girerek burada olduğumu belirtmek isterim; ben hepinizi göndermeden buradan gitmem rahat olun. ;)
    N Kemal seni unutmuşum kusura bakma

8. Teknik ve Temele inanmayan insanın bence Borsada işi olmamalı. bilmediğim için ben büyük zararlar gördüm. öyle hislerle duygularla borsa olmaz, hisseye aşık olursanız sizi aldatır, nacizane öğrenmenin yaşı yoktur.. her hissede teknik temel işler, spek efendilerin çoğu en iyi teknikçilerdir yada en iyi teknikçilerden danışmanlık alırlar.. tekrar edeyim '' Piyasa her şeyin en iyisini bilir, kimse Piyasadan büyük değildir... Sanele gelinçe kısada 2,05'i görmesi çok büyük hayal değildir.. önce 2,05 üzerine atmalı ki sonra ki hedefler için umudumuzu canlı tutabilsin. yoksa aramızda ki ilişkide kısa vadeli olur.. önce SAYGI... herkese bol kazançlar.. kesinlikle yatırım tavsiyesi olunmaz...

öncesi

ve sonrası

Sayfa 60/298 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •