Sayfa 355/948 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Valla arkadaşlar sanki biraz 'Aç tavuk kendini darı ambarında zanneder' i mi oynuyoruz ne. Kağıt tam anlamıyla ölmüş yaw.

2.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Valla arkadaşlar sanki biraz 'Aç tavuk kendini darı ambarında zanneder' i mi oynuyoruz ne. Kağıt tam anlamıyla ölmüş yaw.
    Bir şey olduğu yok çalı arkasında gizleniyor ansızın çıkabilir.

3. Bu seans işlemsizlik rekoruna gidiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Valla arkadaşlar sanki biraz 'Aç tavuk kendini darı ambarında zanneder' i mi oynuyoruz ne. Kağıt tam anlamıyla ölmüş yaw.
    Arkadaşım sen ne düşünürsen düşün bilirsin borsada beklenti alınır gerçek satılır şu aşamada biz ÖZBAL ın fiyatlanmasını degil ERCİYESİN fiyatlanmasını bekliyoruz zaten ÖZBAL a yatırm yapan varsa yapmasın zaten hisse hakkında bilgisi yoktur onun için emek harcamayan beleş mal almasın varsın bizim gibi yıllardır bekleyenler kazansın kazanacaksa günlükçüler değil SPEK te bugün onun için dün giriş yapan günlükçüleri kovmak için alımı kesti bugün yarın tekrar hareket olur sanırım

5. Sağolsun spk da endeks 110 bin olurken bizi harika korudu.

6.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Sağolsun spk da endeks 110 bin olurken bizi harika korudu.
    Asıl sorun hissede değil işte sende en önemli konuya parmak bastın SPK sağolsun işleyen çarka çomak soktu

7. ben hala yatırım finansın alışının kime gideceğini merak ediyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    ben hala yatırım finansın alışının kime gideceğini merak ediyorum.
    Eğer yabancı olursa yarın hissede kıyamet kopar yabancı yatırımcının geldiğinin görülmesi alışları tetikler ama benim düşüncem yabancı olsaydı bugünde devam ederdi onlar seri yaparlar genelde ara vermeden gireceklerse gurup halinde girerler

Sayfa 355/948 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •