Sayfa 223/1001 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

2 haftalık düşüş 60 milyar TL
    https://www.dunya.com/ekonomi/kkmde-...-haberi-704131

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Grafiği de verelim Bist-100

Minik bir ihlal var dipte, XUTUM de ise bu ihlal yok...XU030 ise bu anlamda muamma..

TL bazlı grafiklerde, deprem sonrası iptal edilen günü ekliyorlar, ama nedense dolar bazlı grafiğe aynı eklemeyi yapmıyorlar, bu konuda ikincikli bir tutum sergiliyorlar.

Oysa ki, dolar bazlıya da iptal edilen günü eklerseniz, TL bazlıda üçgen sayılan ana 4 düzeltmesi dolar bazlıda bariz flata karşılık geliyor.

Bu durumda dolar bazlıda ana sayımda 2 nci dalga flat, 4 ncü dalga da flat durumu oluşuyor, kural olmasa da almaşıklığa ters.

Daha önce söylemiştim takip eden varsa, pandemi dibi sonrası iki tane 1-2, 1-2 olabilir, bu durumda aynı yılbaşındaki gibi tekrar flat vaya kompleks düzeltip, tekrar yeni bir dalga başlatabiliriz, reel faiz>enflasyon v.s. makro bağlamında Mart ayına kadar buradan yeni bir projeksiyon üretilebilir.

Veya burası bir uzatan 3, benzer bir görüntü oluşur, ama düzeltme nispeten kısa kalır, zamanca pek oturmuyor, hem trust yapı dik, hem de tekrar 4 düzeltmesi v.s., o yüzden ilk ihtimal ağırlıklı. Bazı endeks mühendisliğinde kullanılan hisseler sürmenaj oldu, klasik 5 nci dalga spekülasyonu sergileyemediler, son dalga oldukça tuhaf ilerliyor, ne olduğu belli değil. ED ye dönerse en azından hassas gözlem/ölçüm yapılabilir, ama bu haliyle her an herşey olabilir.

Şablon hedefler grafikte...Zamanca yarın kritik atlatırsa olası 19 Eylül, 21 Eylül gelişmelerine angaje olabilir, ED çizmeli en güzeli..

Üstadım meşaz kutunu açarsan bana meşaz la bildir, sana diyeceklerim var bist konusunda, ortaya konuşup milleti zengin etmeyelim hehehe ya da fakir...

Oktay hocaya hülya avşar 37. dakikada o zaman türkiyenin kurtulması için en az 50 sene lazım diyor.Sinan hoca da ne 50 senesi türkiyenin 50 senesi varsa diyor.Sonra lafı topluyor.Yani 8 yıl önce bizim çöküşe gittiğimizi hoca söylemiş işte.Hemen hemen her şeyi de anlatmış.Yani ortada bir plan var o uygulanıyor,buna sinan hoca gibi uyansan da herkesi uyarsan da boş.Ben kk nın levent gültekin e dediği lafı o şekilde anladım.Gültekin plandan bahsedince ve kk ya size muhalif olacağim deyince planın ifşa olasılığından hiç korkmadan gültekin e rahat ol istediği yaz söyle demiş.Bence kk bir figuran rolunden de bence kişisel olarak rahatsız bile olabilir.Yani diyelim truman şovdasın sana da truman ı dövme görevi verdiler,e mutlu mu olursun,orada zavallı truman var hiç bir şeyden haberi yok dayak yiyecek ve sen atacaksın diğer oyuncularla beraber.Hoşuna gider mi,aslında gitmez,ama senaryoyu yazan text i eline vermiş görevini yapmasan seni resmen her yerden siler atar cezalandırırlar,zor işler.Al işte sinan hoca her şeyi anlatıyor,peker ,yeşildağ,muhammet dünyanın şeyini anlattı,sonuç ne.Sonuç imamoğlunu mu başa getirsek,özel i mi,bunlar dini engeller mi vs.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Amirim sahil güvenlik batı da kaçmaya çalışanları hemen yakalıyor kuş uçmuyor.
    Ülkeden çıkış yasak hocam giriş değil Aynı para gibi, geliyorsa nerden geliyor demezler ama çıkıyorsa hop bilader ne iş diyen her daim bulunur.

Şerro 26,85

Aklıma meşhur 6,85 savunması geldi nedense.
    Yanlış hatırlamıyorsam 2 ay veya daha fazla 6,85’de yatay kalmıştı

7. sen ağa, ben ağa... herkese istisna... sistemsizlik ve istisnalar. istisnaların çok olduğu yerde iktisadi sistem kurulamaz.

Basit usulde vergi mükellefi olan ticari taksiler KDV mükellefi olmadığı için taksi ücretinde KDV yoktur.

8.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Dolar belli seviyelerde tutularak KKM den çıkması beklenen kişi ve şirketlere son bir şans veriliyor gibi gözüküyor.
    Satılabilen eldeki rezervler bir yerde bitince döviz yükselişinde yeni ve hızlı bir hareketin gelmesi çok daha muhtemel olacak bence.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 223/1001 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •