Sayfa 68/121 İlkİlk ... 1858666768697078118 ... SonSon
Arama sonucu : 963 madde; 537 - 544 arası.

Konu: ADEL - Adel Kalemcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Kütahyalı Yazıyı Oku
    Neler kaçırmadık ki..
    Yataş, Asuzu, Adel ve Crfsa
    Eski günlerin dili olsa da konuşsa
    Selamlar, saygılar..
    Kütahyalı üstad sende mi buralardasın? Nasıl keyifler??

Sent from my iPhone using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by Kütahyalı Yazıyı Oku
    Neler kaçırmadık ki..
    Yataş, Asuzu, Adel ve Crfsa
    Eski günlerin dili olsa da konuşsa
    Selamlar, saygılar..
    Değil mi..

Adel bana göre halen ucuz 170 liradan da aldım ve en son 610 liradan da.. tabi cüzzi sembolik kalabilecek alımlardı.
    Adele pahalı diyenleri son çalışmalarım
    TNZPT ve segyo ya beklerim.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3.  Alıntı Originally Posted by smsnl Yazıyı Oku
    Kütahyalı üstad sende mi buralardasın? Nasıl keyifler??

Keyifler yerinde çok şükür.
    Acemşahın yeni çalışmalarında güzel yerden pozisyon aldım bekliyorum.
    Umarım bu sefer treni kaçırmayız.
    Sizlerin keyifler nasıl..

4. ver gazı gitsin.....

5.  Alıntı Originally Posted by Kütahyalı Yazıyı Oku
    Keyifler yerinde çok şükür.
    Acemşahın yeni çalışmalarında güzel yerden pozisyon aldım bekliyorum.
    Umarım bu sefer treni kaçırmayız.
    Sizlerin keyifler nasıl..
    İyiyiz, şükür. Asuzuyu gördükçe hayıflanıyoruz ama sağlık mağlık olsun. Sağlık demişken tnztp aldık biraz[emoji3526] Umarım kaçırmayız.. Kolay gelsin, bol kazançlar…

6. Adel müdürü bu aralar tv lerde bi kac defa dinleme izleme fırsati bulduk..dinledikçe dejavu oluyoruz..bunlarin bir gün konusulacagi bu forumda soylendikce mıy mıy mıy acemsah mal pazarliyo diyenler burdalar mi..yoksa tnztp segyo forumlarda yeni isbaşi mi yaptilar..öpüldünüz, kolay gelsin����

7. Agresif yükselişler fiyatı 250 tl den 827 tl ye götürdü. Ardından sert düzeltme yedik ve 495 tl ye düşen ve gelen tepki sonucu 750 tl ye çıkan bir fiyat gördük. Bu günlerde taban yapmadan usul usul hareketlerle fiyatı 750 tl den 600 tl ye çektiler. Tahtada belirgin bir satıcı görünmüyor yada görünmesini istemiyorlar. Ama malum şahıs satışa geçerse bu tahtanın altından kalkmak kolay olmaz. Güzel haberler fiyat zirvede iken geldi. Bu durum benim açımdan biraz düşündürücü. Mevcut verilere göre fiyatı pahalı ama bilançolar geleceği değil geçmişi gösterir. Yapılan işbirliklerinin parasal sonuçları fiyatın gelecek için ucuz olduğuna tahtaya gelecek yeni yatırımcıları ikna edecek seviyede olmalı. Aksi halde Adel operasyon tahtası olarak anılacaktır.

8.  Alıntı Originally Posted by server Yazıyı Oku
    Agresif yükselişler fiyatı 250 tl den 827 tl ye götürdü. Ardından sert düzeltme yedik ve 495 tl ye düşen ve gelen tepki sonucu 750 tl ye çıkan bir fiyat gördük. Bu günlerde taban yapmadan usul usul hareketlerle fiyatı 750 tl den 600 tl ye çektiler. Tahtada belirgin bir satıcı görünmüyor yada görünmesini istemiyorlar. Ama malum şahıs satışa geçerse bu tahtanın altından kalkmak kolay olmaz. Güzel haberler fiyat zirvede iken geldi. Bu durum benim açımdan biraz düşündürücü. Mevcut verilere göre fiyatı pahalı ama bilançolar geleceği değil geçmişi gösterir. Yapılan işbirliklerinin parasal sonuçları fiyatın gelecek için ucuz olduğuna tahtaya gelecek yeni yatırımcıları ikna edecek seviyede olmalı. Aksi halde Adel operasyon tahtası olarak anılacaktır.
    Daha ve para edecek güzel gelişmeler olacağı hakkında yüksek beklentilerimiz mevcut.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Sayfa 68/121 İlkİlk ... 1858666768697078118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •