Sayfa 42/467 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 3733 madde; 329 - 336 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1. Hong Kong şehir merkezinde 1 metrekare başına ortalama daire fiyatı: 30.300 Dolar

İstanbul şehir merkezinde 1 metrekare başına ortalama daire fiyatı: 2.426 Dolar

"Konuta yatırım mı olur yeaaw... Alacaksan dağ başında tarla alacaksın, ev dediğin eskir, zamanla sana sana maliyet çıkarır" diyen sosyal medya tarla pazarlamacı fenomenlerine gelsin...

Adamlar bizim sadece betona yatırım yaptığımızı zannediyor.

(Dip Not: Bu arada benim İstanbul'da 1 metrekare bile yatırımım yok... ve yukarıda Hong Kong'un fiyatında bir sıfır yanlışlıkla fazla yazılmadı gerçekten de 30 bin dolar...)

--------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Adamın parasını nereye bağladığının ne önemi var ?

Cem Yılmaz'ın dediği gibi '' isterse krem peynire bağlasın'' ...

Verdiği haber doğru mu ?
    Öncelikle, cümleyi yanlış anlamışsın. Virgül olmayan yerde virgül varmış gibi okumuşsun.
    Bu borsacı tipler, "parasını başka şeylere bağlamış olan diğer insanların" psikolojisine oynuyorlar diyorum.
    Beni borsa başlıklarında kağıt kötülerken gören var mı?

Haberin doğruluğu ise şüpheli.
    Beni de geçende bayi aradı, "köpeğin olayım, nolur gel araba al" dedi. Yersen...
    Madem araç satanlar panik yaptı, fiyatlar düşüyor falan, sarı sitedekilerin bundan haberi yok mu?

Ve son olarak, borsacı birinin araba piyasası hakkında uydurduğu fantezilerin emlak konusuyla ne alakası var, onu da çözemedim.

3. Villa fiyatları bu yüzden artıyormuş

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Piyasa yavaşlıyor ise diğer sektörler nasıl etkilenir ?

Her şeye açıklama yazmak yoruyor beni
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Yukardaki paylaşım ; ''bir malın arzı azalır veya göçmenler ile talep artarsa fiyatı yükselir'' konusunu vurgulamak içindi ...

süt , tavuk , krem peynir , fark etmez ...

7. Müteahhitlik sektörü temsilcileri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a taleplerini iletti

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a ilettiklerini bildirdi.

İMKON'dan yapılan açıklamaya göre, Tellioğlu ve Türkiye Kamu Müteahhitleri Platformu Başkanı Mehmet Salih General ile beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, fiyatların kamu ihalelerine ve müteahhitlerine etkisi görüşülürken sektörün sorun ve talepleri Yılmaz'a iletildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tellioğlu, Türkiye ekonomisinde yarattığı katma değer, istihdam ve 250 alt tedarikçi sektörüyle ekonominin lokomotifi konumunda olan konfederasyon olarak yaklaşık 2 yıldır fiyat ve maliyet artışları başta olmak üzere küresel etkilerle mücadele ettiklerini aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde alt ve orta gelir grubunda bulunan vatandaşların konuta kolay erişimleri hususunda hükümetin açıkladığı projeleri yakından takip ettiklerini belirten Tellioğlu, "Küresel ekonomilerde yaşanan etkilerin ülkemiz ekonomisinde de görülmesi ve yüksek enflasyon sebebiyle özellikle alt ve orta gelir grubunun konuta erişimi zorlaşmıştır. Hükümetimizin bu sorunun çözümü noktasında açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projelerini ve bunların devamının özel sektör işbirliğiyle daha da güçleneceğine inanıyor ve destekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Tellioğlu, son zamanlarda durağanlaşan konut arz/talep piyasasındaki durgunluğu gidermek, vatandaşın konuta erişimini kolaylaştırmak, kentsel dönüşüm ve üretim tarafını güçlendirmeye yönelik konut üretimindeki sorun ve talepleri içeren dosyayı Yılmaz'a sunduklarını kaydetti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 42/467 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •