Sayfa 137/331 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Sabah -5 bas,milletin ilgisini topla hacimle ordan 500k lot gönder. Bu ölü halı ile akşama kadar satamazdi o kadar lotu,bunlar şeytan olmuş

2. 2018 de 400bin tl lik ISMEN alan birisi şuan 170 milyon TL e sahip ve temettüleri hesaba katmadım bile. kaça katladığını hesap bile edemiyorum. Şunu merak ediyorum

Biliyorsunuz bu kadar katlamasının bir sebebi de piyasa değerinin düşük olmasıydı. Şuan mesela 50 milyar TL olan ISMEN anı bu oranda katlasa 25 trilyon lara ulaşacak. Çok ama çok zor bir durum.
    Ben ISMEN'in artık yön değiştireceğini düşünüyorum, biz hala hacimlere bakıyoruzda bu sanki ISMEN'e hakaret gibi.
    Goldman gibi, ne bileyim MERIL gibi bir şirket olma yoluna gidecek bence.

3. yapılan işlemlerin % 80 / 90 gibi fiktif işlem kafadaki 3 / 4 aracı kurum bugün alıyorsa yarın satıyor görünüp adres değiştiriyor her aracı kurumlarda hesapları vardır yatırımcıların çoğunluğu anlık veya günlük düşünüyor her yatırımcı kendine bir vade biçer o güne kadar dokunmayacağım der eğer teknik grafik bakıyorsa elindeki malın % 10 gibi yukarı satış yazar giderse geri geldiğinde yerine koyar gelmezse elinde olan 3 / 5 hisselerden geri gelmiş birinden alır o yukarı gidince satar önceden sattığın geri gelir tekrar alır elindeki hisselerin dışına çıkmayınca kazanmak kolay çünki takip ettiğin bildiğin hisse .
    yatırım tavsiyesi değildir

4. Güzel çalkaladılar. İlerde ben de çok zengin olunca arada bir böyle çalkalarım. Heyecan iyidir.

5. Sabahki yorumum.Bir günde kalıbını koy tahtayı tut be.Sanki günlerce düşmemiş gibi bugünde en önde gidiyorsun...DEMEKKİ PARA HERSEYİ BOZUYOR.
     Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Elin oğlu yapar .Ama iş kuleleri kağıttan mis bunu öğrendim bu yaşta.Rezillik ötesi bişey.Bu kadar geliri neresine sokuyorlar

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    2018 de 400bin tl lik ISMEN alan birisi şuan 170 milyon TL e sahip ve temettüleri hesaba katmadım bile. kaça katladığını hesap bile edemiyorum. Şunu merak ediyorum

Biliyorsunuz bu kadar katlamasının bir sebebi de piyasa değerinin düşük olmasıydı. Şuan mesela 50 milyar TL olan ISMEN anı bu oranda katlasa 25 trilyon lara ulaşacak. Çok ama çok zor bir durum.
    Ben ISMEN'in artık yön değiştireceğini düşünüyorum, biz hala hacimlere bakıyoruzda bu sanki ISMEN'e hakaret gibi.
    Goldman gibi, ne bileyim MERIL gibi bir şirket olma yoluna gidecek bence.
    2018 yılında İsmen için 60 milyar piyasa değeri olacak deselerdi eminim o yılda 60 milyara gelmesi cok ama cok zor Bi durum derdiniz yanılıyor muyum?

Sayfa 137/331 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •