Sayfa 456/1001 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Viop LIV

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Çıkarken fişekk
    Düşerken nazlı gelin..
    Shortçulara ekmek yok diyor.
    Tam bitti bu iş diyorsun bi bakıyorsun 2-3 tahtayı tarıyor hopp artıya geçirtiyor..
    Tamam bu sefer sürecek diyorsun başka 2 tane tahtayı aşşa tarıyor bu sefer hoppp -1...

Ver kardeşim 2.5-3 eksi yauvvv
    borsa en önemli motivasyonu enflasyon ile parasal/likidide daralması adımları arasında sıkışıklık kafa karışıklığı yaşıyor ..8500 bile deneyemedi ..bir haftadır bekliyordum realizasyon gerekliydi benim senaryom en az 7135 deneme olasılığı yönünde ..öyle olursa sağlıklı bir yükseliş daha beklenebilir tabii üst akıl piyasa mühendisleri ademler bademler ne düşünür önemli olan o .çuvallayabilirimde

2. Bist teki düşüşün sebepleri;

1- Ham petrol fiyatlarındaki artışın devam etme ihtimali (Rusya ve Suudi Arabistan arz kısıntısı)
    2- ABD enflasyon verisinin aylıkta tekrar artışa başlaması
    3- XU100 ün son 3 aydaki rallisi sonrası düzeltme ihtiyacı.

3. kagıtların cogu destek bölgesinde asagı kırılım ya da devamke olacak
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

böyle birşey mi diyorsun.
    2023 tepesinden aşağı vermelerindeki anan neden benim görüşüm SEÇİM biliyorsun karışık bir durum vardı , hükümetin kaybetme durumu anketlerde mevcuttu zaten sistemi yöneten oyunun büyük bir bölümünü kredili işlemlerle döndürüyor.Bu yüzden yatay düzeltmeye girip seçimi beklediler.Şimdi yeni bir hikaye mevcut ekonomik anlamda yalnız dün AB de aynı şeyleri söyledi bu işin içinde adalet,insan hakları vs olmadan bu adımlar zayıf kalır , bu yüzden buralardada adım atılacakdır , olumlu bir beklenti canlı tutulacaksa haberler sıra ile devreye sokulacakdır diye düşünüyorum bu yüzden uzun soluklu bir düzeltme beklemiyorum .Ha dersen faiz artırımlarından sonra borsadan para kaçar , ekonomik durgunlukla beraber şirketlerin karları, ürün marjlarında sıkıntı olur özellikle 3. çeyrekten sonra şirketlerde bunu görüceğimizi düşünüyorum ,borsaya satış getirir dolar bazlı bir 3.25 hareketi beklentim devam eder bilanço döneminde oralardan daha sert bir düzeltme olabilir diye düşünüyorum.Ha çok olumlu haberler gelirse seneryom çöp olur hikayenin ne yönde gideceğini masayı kuran biliyor biz masadan tırtıklamaya gelenlerdeniz
    kolay gelsin
    evet.eline sağlık dostum.. senin projeksiyondaki gibi bir hareket olasılığı aklımda üçgenden çok zigzag . sonrasına sonra bakılır.. uv pozitifliğini korur sanki.. bol. kazançlar.. tşk
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    borsa en önemli motivasyonu enflasyon ile parasal/likidide daralması adımları arasında sıkışıklık kafa karışıklığı yaşıyor ..8500 bile deneyemedi ..bir haftadır bekliyordum realizasyon gerekliydi benim senaryom en az 7135 deneme olasılığı yönünde ..öyle olursa sağlıklı bir yükseliş daha beklenebilir tabii üst akıl piyasa mühendisleri ademler bademler ne düşünür önemli olan o .çuvallayabilirimde
    6800 6900 sarkmalı 7000-7100 bende bekliyorum bakalım olacak mı yoksa yine sağdan soldan para mı akacak petron gaz cart curt bu fışkırtacaklar..
    Düşüş hareketlerinin NORMALDE!! sertleşmesi lazım 3-4 eksiler yanmalı ..

Bir ses seda kesildi hükümet kanadından.
    Sanki yine birilerini uluslararası arena da!!!! yakalamışlar gibi..
    Ayasofya mevzusu
    Birden bire fahiş oranda faiz artışları
    KKM den çıkış için bi acele (devalüasyona hazırlanıyorlar bence)
    Tısss olmaları bir anda.

İlginç...

6. Dayu öyle konuşmayın. Tilkiye güvenip kucakladik malı. Batarim valla.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    AYASOFYADA restorasyon 50 yıl ,tam 2 nesil...

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Dayu öyle konuşmayın. Tilkiye güvenip kucakladik malı. Batarim valla.
    Türkiye yuzyılı loading di mi?
    üyle olmasa da he de. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 456/1001 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •