Sayfa 27/288 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 2301 madde; 209 - 216 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sektörün bizzat içindeyim dostum..hem de tam 17 yıldır...modern makinalar ve kaliteli doktorlar paranız olduktan sonra çok rahat temin edebileceğiniz şeylerdir....belli bir süre sonra aralarında çok da fark kalmıyor...yalnız hisse iyi duruyor..bir hotelin hastaneye çevrilmesi de çok masraf ve emek gerektiren bir olaydır...çünkü kapı genişliğinin bile bir standartı var...o standartlara gelmek çok emek ,masraf ve zaman gerektiriyor....

hisse güzel duruyor...ben size başarılar diliyorum dostlar..adımı anmasaydınız belki de hiç yazmayacaktım..ama yazınca mecbur düşüncelerimi söylemek zorunda kaldım..tekrardan sizlere başarılar diliyorum..
    EVET İYİ BİLİYORUM HASTANEDE ÇALIŞTIĞINI SENİNLE ORTAKLIK YAPTIĞIMIZ HİSSELER DE VAR ATTP GİBİ..AMA AĞILIĞI BİRAZ DAHA BURAYA VERDİM BU SIRA. ÇÜNKÜ BURDA Kİ HİKAYE DE OLDUKÇA GÜZEL.ARAŞTIRINCA DA İPLİK SÖKÜĞÜ GİBİ ÖNÜMÜZE DÖKÜLÜYOR. BENİM DİKKATİMİ ÇEKEN ŞEYLERDEN BİRİ DE CİTYBANK BU KADAR MALI VİRMANLA ALMASI. GÜNLÜKTE SATICI GÖZÜKÜYOR AMA NE HİKMETSE HAFTALIK VE AYLIK TAKASLARDA HEP MAL YUKARDA. BUNU KENT ŞEKERDE GÖRMÜŞTÜM. HERGÜN İLK SATICI POZİSYONUNDA GÖZÜKÜYOR AMA SÜREKLİ MALI YÜKSELİYORDU ARAŞTIRINCA İŞİN FARKLI OLDUĞUNU ANLADIK.. Kİ ORDADA 400 DEN 4250 TL YE KADAR YOLCULUK OLMUŞTU. BİZ 2000TL DE YIKILMIŞTIK

2. Sevgili keko.batmana giderken Ankara'dan geçiyorsun. seni ağırlamaktan mutluluk duyarım haber vermen yeterli dostum..

3.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    EVET İYİ BİLİYORUM HASTANEDE ÇALIŞTIĞINI SENİNLE ORTAKLIK YAPTIĞIMIZ HİSSELER DE VAR ATTP GİBİ..AMA AĞILIĞI BİRAZ DAHA BURAYA VERDİM BU SIRA. ÇÜNKÜ BURDA Kİ HİKAYE DE OLDUKÇA GÜZEL.ARAŞTIRINCA DA İPLİK SÖKÜĞÜ GİBİ ÖNÜMÜZE DÖKÜLÜYOR. BENİM DİKKATİMİ ÇEKEN ŞEYLERDEN BİRİ DE CİTYBANK BU KADAR MALI VİRMANLA ALMASI. GÜNLÜKTE SATICI GÖZÜKÜYOR AMA NE HİKMETSE HAFTALIK VE AYLIK TAKASLARDA HEP MAL YUKARDA. BUNU KENT ŞEKERDE GÖRMÜŞTÜM. HERGÜN İLK SATICI POZİSYONUNDA GÖZÜKÜYOR AMA SÜREKLİ MALI YÜKSELİYORDU ARAŞTIRINCA İŞİN FARKLI OLDUĞUNU ANLADIK.. Kİ ORDADA 400 DEN 4250 TL YE KADAR YOLCULUK OLMUŞTU. BİZ 2000TL DE YIKILMIŞTIK
    ben size başarılar diliyorum dostum..umarım iyi kazanırsınız...kolay kolay yolum düşmüyor ama bir gün düşerse belki... bizim batmandaki hastanelerin gelirlerinin önemli bir kısmı sgk gelirlerinden oluşuyor...tahminen %50-70 gibi...batıdaki hastanelerin gelirlerinde sgk payının az olduğunu hep kulaktan dolma duymuşumdur...gerçekten de geçen bir kaç hafta önce sgk hakedişlerine %50-60 oranında zamlar yapıldı..bu zamlar ile bizim buradaki hastanelere ciddi bir hayat buldular...batıdaki hastanelere de olumlu etkileri olacaktır ama öyle çok büyük miktarlarda değil...çünkü onlar zaten özel çalışan ve sgk payı az olan hastanelerdir...asıl yurtdışından iyi bağlantılar kurarlarsa ?? güzel gelirler elde edebilirler....

tekrardan başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Keko üstad her zaman olduğu gibi kitabın doğru yerinden konuşuyor temkinli konuşuyor. Bence şirket güzel kap lar atmaya devam ederse Sayın Keko da bu hissede pozisyon alacaktır diye tahmin ediyorum ☺

5. Birileri fena maliyet yaptı, güçlülerse eğer biraz yukarıda kapatırız gibime geliyor.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

6.  Alıntı Originally Posted by fatih0653 Yazıyı Oku
    Keko üstad her zaman olduğu gibi kitabın doğru yerinden konuşuyor temkinli konuşuyor. Bence şirket güzel kap lar atmaya devam ederse Sayın Keko da bu hissede pozisyon alacaktır diye tahmin ediyorum ☺
    kap haberleri güzeldir...hele ki beklenen güzel haberler varsa...açıkçası ben de elimde tuttuğum hisselerden güzel kaplar bekliyorum..gelirse agresifleşeceklerdir...brlsm deki maliyetim 14,35 tir 30-40 gün civarıdır tutuyorum...onda güzel bir kap bambaşka yerlere götürür onu..44 ü gördüğünde de tradeyi düşünmedim...atatp zaten yenilenebilir enerji sertifikalarının alınıp satılacağı platform kuruyor...o iş ile ilgili artık yavaş yavaş kaplar düşmeli..yazılımların en güzel bilançoları zaten son iki çeyrekte geliyor...bilanço konusunda da güzel beklentilerim var...kocaer içinde yenilenebilir enerji ,gıda ve tarım sektörlerini barındıran gizli bir hazine...onda da önümüzdeki bir iki ayda güzel kaplar bekliyorum...

biz temelciler hisselere öyle %10-20 kazanalım sonra tekmeyi vurup geçelim gözüyle bakmıyoruz...gesanı biliyorsunuz geçen yıl 20 kat çıktı..ben bunun belli bir yerine kadar vardım...yani kazanmaya alışık biriyim...acemşah usta da kazanmayı bilen kaliteli bir temel analizcidir..onun da kazanacağına inanıyorum ama bu oran ne kadar olur bilemem...umarım gentaştaki gibi sadece bir kat kazanmayı amaçlamaz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. geçen yıl gesanda kap haberleri geldiğinde neredeyse kendimizden geçiyorduk.... gesan 20 den önce 50 tl ye ,sonrasında 70 tl ye ,sonrasında 100 tl ye sonra 200 tl ye sonrasında da 300 tl ye gitmişti..ben son mallarımı 230 dan vermiştim...benden sonra da 400 leri hatta bölünmemiş fiyatlar ile 440 ları gördü..bu çıkışı sadece 12-15 aylık sürede yaptı...

o yüzden de kap haberleri gerçekten de çok keyifli oluyor...umarım herkesin gönlüne göre kap haberleri düşer diyeyim...

bakalım nasipte neler olacak ?? bu piyasada nasibe de çok inanıyorum....

8. Sayın Keko ve Sayın Acemşah forumda yorumlarını dikkatle takip ettiğimiz üstadlarımız ben uzun zamandır iki üstadı da takip ediyorum verdikleri bilgiler bin sayfalık kitaplardaki satır arasında geçen bilgilerdir o yüzden iki üstadın yazdıklarını okumak ve takip etmek çok değerli. Dediğiniz gibi herkes nasibi kadarını yiyecek. Umarım herkes güzel kazançlar sağlar..

Sayfa 27/288 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •