Sayfa 557/1001 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Viop LIV

bence gitmişken emekli olmadan gelme.

borsada batsan bile burada o maaşla kral gibi yaşarsın

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Eyvallah bana fazlasıyla yeterli.

Benim istediğimi anlamışsındır viopda emire kademe kaydıracak. Yapıldığını biliyor / görüyorum (ÜLKER hikayem de öyle başladı sonra önce robotu kapattılar sonra da ÜLKER', VİOP'dan çıktı, heps benim yüzümden )

Ama garibana verilmiyor imiş, OK
    sizin dediğiniz sanırım tahtaya gönderilmiş olan kademeye yazılmış, emir defterine borsaya işlenmiş emrin, tanımladığınız koşullar gerçekleşirse, robot tarafından fiyatının iyileştirilmesi veya fiyatının kötüleştirilmesi veya lotunun silinmesi / azaltılması v.s. v.s. v.s.... bunu üçüncü parti yazılımlarla yapabilirsiniz. idealde foreksde matriksde yok bu özellik.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. En fakiri benim her gun salcali makarnaya talim ediyoruz
    viopdan 100 lira kazaninca hemen kofte ekmege donuyoruz

Haberini aldim gelmissin Mersin'e Adana'ya . ama haber vermedin
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Doğru Culpable abey ile karıştırıyorum hep.

Olsun forumda herkes zengin bi ben gariban kaldım memlekete de hasret kaldık ne ezik bi hayat yeminle
    Bear abi sormus ve verileri alamadigini soyluyor
    normalde bear abi arbitraj robotunda gerceklessen islem adetini fiyatini vs vs exell e cekiyor
    Lucky nin soyledigi gibi 3 parti yazilim ile emir silme vs vs yapilir [ mesela python ile ]
    yalniz kademe kaydirma vs vs biraz zor spot yada vadelide 1 urunde robot calistiriliyorsa o zaman belki mumkun olabilir

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    veriler excelle çekilip oradan yapılabilir sanki.
    Bear abi robotun gonderdigi emir miktarini fiyatini exelle de gondersen
    arbitraj robotun emrin pasife dusup dusmedigini kontrol ediyor zaten .
    pasif e dustu ise bu emir fiyatini miktarini ve o an ki islem fiyatini exelle cektip fiyat farkini ve duzelecek kademe sayisini hesaplatirsan o zaman 3 parti yazilim ile kademe degistirme mumkun olabilir
    bu hesaplamayi yaparken adam donup pasifte kalan emire verirse o zaman 3 parti yazilim direk error
    Son düzenleme : Culpable; 16-09-2023 saat: 01:54.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Nereden istihbarat Hamza? Yeni bir durum mu var?

Var mı link falan?
    link ruhun tekamülünde, bu dünya bunun içün var zaten hepsi bu gayri... gelenler bizi umursamıyorlar...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Memedabi 50 tane short sapladım inanmazsın ama 9200 :D

Ne zaman kapatalım abim sevgi ve selamlarla viskimi açtım bekliyorum
    Dayı teknik analiz diye birşey yoktur eğitimlerimiz meyvalarini veriyor goruyorsunuz..

Burasi bir üniversite ılm yuvası..

Teknik analiz diye birşey yoktur..

Sarı çizgi inflection point bu zaaatten sonra. Coh basit a b c d e gibi uydurma analizler 1 2 3 4 5 w x y formasyonlae indikatörler uydurmaya gerek yok

Buz gibi çırılçıplak ortada..

Market dağıtım ve alım bolgeleri apaçık.

Mal dağıtılıyor ve kopuş gapi ile enayi analistleri mala sokan bir. Yükseliş yaşanıyor.

Bunu eğitimlerimiz de merdiven altında anlattık dayı.

VOB yapmayın herseyinizi kaybedip borçlu kalırsınız asla basaramazsiniz..

6. Market Range leri kisada 60,000 puan.

Beynin olayı geç idrak ediyor ve genetik ayrıca eğitimsel olarak biraz geri isen bu ayıp değil vobu asla basaramazsin

Direk 60,000 puan kaçacak sen anlayana kadar

Range 2x yaptığı anda zaten 120,000 puan sen borçlu galirsin pacallarinla..

VOB yapma bu Ferrari Lamborghini sürmek gibidir direk duvardan kazılarda kemiklerini bulurlar

7. Market obo mu yapacak 920 -120 = 800.000 puan veya dayı talimatli alıcılar 860.000 de devreye mi gireceh ?

800.000 de burada obo yok yazacağım market Range 120.000 olursa ! Range nasıl çıktı 120,000 e beynin alev aldı değil mi yesss

Ahhahahahaaha

VOB yapilmaz yapılamaz niye cinki ne olacağı belli sen bilmiyorsun acaba şu olurmu diye kucağa oturasan soyulup gidecen.

Borç batağındaki SASA ve
    Mali yapısı kötü olan HEKTS'ın
    Bist 100 deki ağırlığı düşürülmeli..

Batma ihtimali yüksek olan şirketlerin
    Ağırlığının bu kadar yüksek olması, saçma...

Sayfa 557/1001 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •