Sayfa 641/1001 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Para bulup gelirlerse bu en çok tüp e yarar, saa goklatmazlar dayu
    Şahit abi dün ben saa ne didim, saa goklatmazlar dimefim mi.
    tüp alan bi günde yüzde 3 kar yazdı ve yımırtalı pideyi beleşe getirdi
    Hamdım Piştim Yandım

2. 842xx lerden short ac diye goz kirpiyor ama bilemem bence yesilken buradan short acilmaz. 850xx lere atabilir ama vaziyet diyorki alici yok satarsan da alici yok. Biraz yatay gidiyoruz karar verilmedi bugun ne yonde kapatacagimiza.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Abi sen merak etme ,o kudret damarlarındaki kanda mevcut,hemen yeyse kapilyonuz yaw,
    Abi içerde Afganistanda gerilla eğitimi almış hayatta hiç bir beklentisi kalmamış Afganlılar diğer yandan Suriyeliler var. Düşmanla yiğitçe savaşırsak yeneriz ama bunlar arkadan barnak atacak tipler o yüzden tarihte olduğu gibi sıkıntı olur.

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

yani ülke eyt li beyaz yaka için cennet bence(belli bir birikimi de var diye kabul ediyorum)..ayrıca avantalı, inşaat, alt yapı vs işi yapan küçük orta boy şirketler için de cennet...bir de hayat boyu sgk ya hiç bir ödeme yapmamış, devlete gram vergi vermemiş 65 yaş üzeri olup yaşlılık aylığı alan için de cennet...suri, afrikalı, orta asyalı bilumum göçmen için de cennet ötesi...bunların biraz geri zekalı, niteliksiz,, ama aç gözlü olanları burayı beğenmeyip avruapaya gitmeye çalışıyor.

..
    cennet gibi memleketmiş walla, kıymetini bilmek lazım

5. 19 EYLÜL İSKİ SU KESİNTİSİ LİSTESİ

İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) planlı su kesintisi programını paylaştı. 19 Eylül tarihli kesinti programına göre, Büyükçekmece, Güngören, Ataşehir, Kadıköy, Kağıthane, Sancaktepe, Ümraniye ve Şile'nin bazı mahallelerine su verilemeyecek.
    Şile'de yaşanan su kesintisi nedeniyle bölgeye 8 saat boyunca su verilemeyecek. Peki, Büyükçekmece, Güngören, Ataşehir, Kadıköy, Kağıthane, Sancaktepe, Ümraniye ve Şile'de sular ne zaman gelecek?

neyse diğer konuları geçelimde bu su işi ne olacak?

artık sitede ağaçlar beyzajda sulanmıyor...

yakında kurumaya başlarlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şahit abi dün ben saa ne didim, saa goklatmazlar dimefim mi.
    tüp alan bi günde yüzde 3 kar yazdı ve yımırtalı pideyi beleşe getirdi
    Gözüm üzerinde bozkuş boyuna arkadan hareket çekiyon bak canımızı sıkma yeniçeri şahit ile senin çatala zafer bayrağı dikeriz efendi ol. Sen git deniz manzarası seyret. Yeniçeri şahit Ulubatlı Hasan kardeşim nasıl konuştum ama bozkuş altına etmiştir şimdi bez getir cafer

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gözüm üzerinde bozkuş boyuna arkadan hareket çekiyon bak canımızı sıkma yeniçeri şahit ile senin çatala zafer bayrağı dikeriz efendi ol. Sen git deniz manzarası seyret. Yeniçeri şahit Ulubatlı Hasan kardeşim nasıl konuştum ama bozkuş altına etmiştir şimdi bez getir cafer
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bastım nazarı ayafosfos un tüpe ondan kızıyor baa
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 641/1001 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •