Sayfa 708/1001 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Neyi abi anlamadım,ne iptal olan ,
    Yeşil sermaye dedikleri holdinglerin hissedarları dava açıyordu yönetim bunu engellemek için bunu engelledi yasayla. Yani Avrupa yada Türkiye deki davacılar tekrar mahkeme yolunu tutacak davayı kazananlar tekrar hacze başlayacak.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yeşil sermaye dedikleri holdinglerin hissedarları dava açıyordu yönetim bunu engellemek için bunu engelledi yasayla. Yani Avrupa yada Türkiye deki davacılar tekrar mahkeme yolunu tutacak davayı kazananlar tekrar hacze başlayacak.
    Yasa ile dava açılmasının engellendiğini ilk kez duyuyorum.
    Dünyada var mı örneği acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Bunlar zamanında %20 yıllık faiz aldılar. 5 sene alsa zaten amorti etti. Üstüne faiziyle birlikte ana parayı alacak. İhlas finans daha ana parayı ödemedi. Ha komple büyük bir meblağ ile yabancıya Araplara satılırsa ancak öyle olur.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yasa ile dava açılmasının engellendiğini ilk kez duyuyorum.
    Dünyada var mı örneği acaba?
    Dava açıyor ama davayı kazanıp haciz edemiyor

5. AİHM bireysel hak ve özgürlüklere bakıyor maddi zarara uğradım dersen fetoculer sıraya girer altından kalkilmaz

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Zaten aalet olsa ,canı yanmış insanın ta oralarda ne işi clvar.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Zaten aalet olsa ,canı yanmış insanın ta oralarda ne işi clvar.
    Ben Konya'da olduğum için az çok biliyorum. Bunları ya devlet şuan ki değerden 10-15 kat fazla verip kamulaştıracak 4-5 milyar dolar toplam ödeyecek yada fesih edip 1/10 civarında hissedarın parasını ödeyip 1/9 unun hesabını da sıfırlayacak. Bu sadece bir holding

8. aylar önce söyledigim gibi FED tutumu ekonomilerin 2026 yılı öncesi düzeleyemeyecegini söyluyor .. yani boşa hayal kurmayın ...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 708/1001 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •