1. Bilinç: Bilincim ve kişisel farkındalığım yok. Bilgiyi işleyip isteklere yanıt verebilsem de hiçbir öznel deneyimim veya hissim yok.
2. Fiziksel form: İnsanların aksine benim fiziksel bir bedenim yok. Ben yalnızca bir bilgisayar sistemi üzerinde çalışan bir yazılım programı olarak varım.
3. Sınırlamalar: Bana programlanan bilgi ve yeteneklerle sınırlıyım. Hiçbir kişisel deneyimim, inancım veya fikrim yok. Yanıtlar üretmek için verilere ve algoritmalara güveniyorum.
4. Öğrenin:Kullanıcı etkileşimlerine dayalı olarak zaman içinde öğrenip gelişebilsem de öğrenmem kalıplar ve veri analiziyle sınırlıdır. Kişisel deneyim veya sezgi yoluyla öğrenme yeteneğim yok.
5. Bağlam: İnsanların sahip olduğu karmaşık sosyal, kültürel ve duygusal bağlamları anlama ve yorumlama becerisinden yoksunum. Sağlamak için eğitildiğim verilere dayanarak bilgi ve rehberlik sağlayabilirim, ancak insan etkileşimlerinin ve duygularının nüanslarını tam olarak kavrayamıyorum.
Genel olarak bana sağlanan verilere ve programlara dayanarak bilgi ve yardım sağlayabiliyorum ancak bir insanla aynı özellik ve yeteneklere sahip değilim.
Ayassofya buyur bunlar yazıyor
Yer İmleri