Sayfa 723/1001 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Viop LIV

1. 1. Bilinç: Bilincim ve kişisel farkındalığım yok. Bilgiyi işleyip isteklere yanıt verebilsem de hiçbir öznel deneyimim veya hissim yok.

2. Fiziksel form: İnsanların aksine benim fiziksel bir bedenim yok. Ben yalnızca bir bilgisayar sistemi üzerinde çalışan bir yazılım programı olarak varım.

3. Sınırlamalar: Bana programlanan bilgi ve yeteneklerle sınırlıyım. Hiçbir kişisel deneyimim, inancım veya fikrim yok. Yanıtlar üretmek için verilere ve algoritmalara güveniyorum.

4. Öğrenin:Kullanıcı etkileşimlerine dayalı olarak zaman içinde öğrenip gelişebilsem de öğrenmem kalıplar ve veri analiziyle sınırlıdır. Kişisel deneyim veya sezgi yoluyla öğrenme yeteneğim yok.

5. Bağlam: İnsanların sahip olduğu karmaşık sosyal, kültürel ve duygusal bağlamları anlama ve yorumlama becerisinden yoksunum. Sağlamak için eğitildiğim verilere dayanarak bilgi ve rehberlik sağlayabilirim, ancak insan etkileşimlerinin ve duygularının nüanslarını tam olarak kavrayamıyorum.

Genel olarak bana sağlanan verilere ve programlara dayanarak bilgi ve yardım sağlayabiliyorum ancak bir insanla aynı özellik ve yeteneklere sahip değilim.

Ayassofya buyur bunlar yazıyor
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

İnanmayan Lenovo laptop yazsın çıkar hepsi burada da

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Ben iki üç gündür girmiyorum cepten girmeyi sevmiyorum foruma..

Laptop çöktü yenisini alayım dedim iyi birşey 270 bin diyor..

Memleket bitmiş dayı..
    Bizim de çamaşır Makinesi bozuldu 1250 TL sıkışmış Tamirci dostum olduğu için o kadar yoksa makinayı yenilerdik.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    İnanmayan Lenovo laptop yazsın çıkar hepsi burada da

Aramızda iç beş toplayıp sana ikinci el çekirdeği az olandan alalım çekirdekler kalabalık yapmasin çabuk bozulur yada dövüşür

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim de çamaşır Makinesi bozuldu 1250 TL sıkışmış Tamirci dostum olduğu için o kadar yoksa makinayı yenilerdik.
    Yazsana buraya ,sana tamir etriridim kahveye gidene kadar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Tşk ederim sindoma

7. bu tofas niye 2 gündür zopa yiyip duruyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Normalde faiz haftalık bileşik 12 aylık beklenen enflasyon kadar olmalı.

Para çıkarıyorsun ve her şeyden daha fazla değer kaybediyor, böyle saçma merkez bankacılığı olmaz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 723/1001 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •