Originally Posted by Kalantor bey Pek etkilemez. Zira Starlink paketleri 100 dolardır. Dağ başında değilse kimse o parayı vermez. Teşekürler Bakmak ve görmek!?
Originally Posted by Calibra https://haber.doviz.com/gundem-haber...e-degil/708363 Bunların ağlamaları hiç bitmez. Hele bir tane denizlili var. Aman aman.
Originally Posted by ALPER Bunların ağlamaları hiç bitmez. Hele bir tane denizlili var. Aman aman. kalite ürün yapıp döviz bazında pahalı satma işine geçilmesi lazım da kim geçecek ona....
Vay kocaoğlan vay yardırıyor yine. Bakmak ve görmek!?
Originally Posted by *Bozkurt Yarında güzel bi fışkırttırdıkmı tamamdır, Bugün de kazanamadık diyen varsa limon satmakla uğraşmasın, pılısını pırtısını toplayıp atsin kendini köprüden aşağı
Hamdım Piştim Yandım
sn cash benim takip ettiğim kanal kırıldı . dün güzel alım şansı verdi 29 da temettü ve 29 sp den önce
FORMASYON AVCISI 53 BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Originally Posted by sindoma53 sn cash benim takip ettiğim kanal kırıldı . dün güzel alım şansı verdi 29 da temettü ve 29 sp den önce Teşekkürler Sn. Sindoma.. Grafik güzel görünüyor.. Vura vura gidiyor zaten
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by abicim şunu 8.655 ten kapadık 1 jetonla devam 72 ye gelirse yerine koyarız. vay pala abey 72 73 74 e de vermiş bizi fullemiş. artık şu fakiri kırmaz -5 yaparsın değil mi pala abey.
Forum Rules
Yer İmleri