Sayfa 803/1001 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Viop LIV

Ermenistan'da darbe girişimi!
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2. dolar boyle kaparsa mini rallisi baslar gibi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    dolar boyle kaparsa mini rallisi baslar gibi
    Dolara niye böyle baskı var anlamıyorum. Acaba banka ve şirket bilançoları eksi yazmasın diye mi. Gerçi salsalar enflasyon tekrarı yükseliş ivmesi kazanacak. Eninde sonunda zaten salacaklar. Kaybolan güveni beş kişi atadik diye geri kazanamazlar.

4. Saat 9 oldu kimse yok. Kimse malın altına yatmadı sanki. Gerçi bozkuş malsiz çıplak hissediyor kendini. Diğer abiler den elini yüzünü yıkayıp gözünü açan olmadı gibim. En azından işçi abi yazardı o da yol.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dolara niye böyle baskı var anlamıyorum. Acaba banka ve şirket bilançoları eksi yazmasın diye mi. Gerçi salsalar enflasyon tekrarı yükseliş ivmesi kazanacak. Eninde sonunda zaten salacaklar. Kaybolan güveni beş kişi atadik diye geri kazanamazlar.
    Sayın Ayasofya 2005,
    Benim düşüncem KKM'de fark ödeyip para arzını arttırmamak için bir süre vatandaşı da bıktırmak adına bu seviyelerde tutmaya çalışacaklar.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Borsa yukarı dolar yukarı mı?

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Saat 9 oldu kimse yok. Kimse malın altına yatmadı sanki. Gerçi bozkuş malsiz çıplak hissediyor kendini. Diğer abiler den elini yüzünü yıkayıp gözünü açan olmadı gibim. En azından işçi abi yazardı o da yol.
    Sabah 6 kalkiyom,51mlryar yeşil soğanı hesab edemedim,bakem piyango kime vurcak
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. gunaydin.. herkese hayrli haftalar.. genel olarak pozitifligimi koruyorum..hisselerle devam... kismet.. guzel bir haftalık bar oluşur umarım ...ytd. bol şans
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 803/1001 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •