Dolar da dün ve bugün ufak ufak yukarý çýkýyor.( TCMB faiz artýþýna raðmen)
Dolar yukarý borsa yukarý günlerine baþlýyor olabiliriz.
Dolar da dün ve bugün ufak ufak yukarý çýkýyor.( TCMB faiz artýþýna raðmen)
Dolar yukarý borsa yukarý günlerine baþlýyor olabiliriz.
Malda olmayanlar,iki gün, grafik vsvsv siyirirlar,mal almadim diye,alanlarda iki gün dua ederler düþmesin amiral tepeden diye vsvsvs![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Memlekette bazýlarýnda havadan kaznýlmýþ çok büyük para var. Faiz onlarý kesmez bir süre daha borsada al sat yaparlar.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Muhtemelen borsaya bodoslama dalanlar bu faizin yükselmesinin þirketlere nasýl maliyeti olacaðýný hesap edemeyenler olabilir. Ülkenin büyük bir kýsmý faize para yatýrmayan kesim olarak düþündüðümüzde. Bu gelen küçüklerin borsayý nasýl bir þekle sokacaðýný iki üç sene tam tahmin edemiyorum. 2028 seçimine yaklaþýrken olasý iktidar deðiþikliðinde figüranlar deðiþir
Borsacý adam faize bulaþmaz, boþuna yorman kendinizideki niye
Diyelim ki dün 1000 lot tüp aldýn 147.000 taleye bugün paran 154.000 tale oldu. fýrsata bak, bir ayda kimbilir kaç kez bu fýrsatý yakalama ihtimali mevcut.
Oysa ki 147.000 taleyi faize yatýrsa bir ay sonra alýcaðý para 152.000 tale fazlasý olmaz yani borsada denk getirirse bir ayda kazanacaðý parayý bir günde kazanýr.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Þimdi tarkim diye bir arz þirketi var.
Ýki lotlarý var. 5 milyon lot hepsi
Bir lot daha bir lot daha destek atarak Borsanýn en pahalý þirketi yaparlar ky ler
Namlarý yürüsün istiyorsalsr böyle yapsýnlar.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri