Sayfa 830/1001 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Viop LIV

1. Demir Çelik

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Online olan ...Sayın TOKATYILDIZI470 nin viop ve Sevgili Demirdeniz'in spot hareketleri dışında net bir şey göremedim ..ben mi göremedim yaşlılığımdan dolayı yoksa öyle bir şey yok mu

Sayın bahriyeli
    kolay değil mert dayucum reel yazmak.......hayırlısı.....yarın çalkantının alasına şahitlik edecez.....ürkütmek istemiyorlar yeni gelenleri....

3. https://www.hisse.net/topluluk/showt...23#post6564723

Çok klas bir öngörü ..tebrik etmiştim ..bir kere daha tebrikler Sayın mustaf2231
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    kolay değil mert dayucum reel yazmak.......hayırlısı.....yarın çalkantının alasına şahitlik edecez.....ürkütmek istemiyorlar yeni gelenleri....
    Hade bakalım ...
    Hayat hoş gerisi boş

5. Bugün yakın vadede aps kadar işlem olmadı. Büyük ihtimalle aps sayısının azaldığını göreceğiz akşam üzeri. Önce işc şimdi de çelik çomak rallisi. Yükselmesi için hep bir hikaye buluyorlar.kısa hikayeler. Şimdilik durum bu ama Ekim ayı içinde longcuları bükecekler gibime geliyor.
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    SM-M526BR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Bugün yakın vadede aps kadar işlem olmadı. Büyük ihtimalle aps sayısının azaldığını göreceğiz akşam üzeri. Önce işc şimdi de çelik çomak rallisi. Yükselmesi için hep bir hikaye buluyorlar.kısa hikayeler. Şimdilik durum bu ama Ekim ayı içinde longcuları bükecekler gibime geliyor.

SM-M526BR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok şık yazıların var ..büyük bir zevkle izliyorum inan olsun ..başarıların devamlı olsun..sevgiler saygılar
    Hayat hoş gerisi boş

Yunan Ana Muhalefet Siriza, yolu Florida ve Goldman Sachs’tan geçen işadamını lider seçti:

Stefanos Kasselakis 35 yaşında. ABD vatandaşı ve gay-evli.

Bir ay önce kimse tanmıyordu. Delegenin %57 oyunu aldı.

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Cagri Voyah Free hakkinda ne dusunuyorsun diye sormustum
    varmi bilgin bu arac hakkinda .
    Abi hiç duymadım

Sayfa 830/1001 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz