Sayfa 832/1001 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: Viop LIV

1. Abi istersen benim viop zarar resmini atayim sana biraz teselli olsun
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Vay arkadaş borsada takas veri vs hiç bir şey yok adam yapışmış tüpe yanına bir sıfır koymuş üstüne bir iki tur atacağım diyor bizde o kadar araştır soruştur iki fıstığı kırk takla atıyoruz
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bir kac ulkeye hizli giris yaptilar .
    eylul ayinda tr den de siparis almaya basladilar
    https://voyahtr.com/
    tesla ile kiyaslayinca tesla bunun yaninda cok basit kaliyor
    yalniz insan sunu dusunuyor android vs Apple gibi ilerleyn zamanlarda bunlarin performansi android gibi kotumu olucak
    Turkiye fiyati herzaman oldugu gibi ucuk 4.5-5m milyon ama yurtdisi fiyati cok uygun 50-55bin euro
    Çok güzel duruyor. Tesla Çok numarası olan bi araç değil abi model y için konuşuyorum dümdüz araç ama önemli olan her konuda Çok çok çok iyi. Bunun bataryası çok büyük menzili daha az şarj süresi daha uzun. Ağırlıklı şehir içi lüks kullanım için çok uygun bir araç gibi geldi. Benim param olursa model s alır geçerim aynen iphone deneyimi bin git hiç uğraştırmayor tesla.

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Bankaların prim yapar.
    Faiz gelirleri artar.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    %10 luk on yıllık tahvilleri var milyarlarca dağıttığı krediler var %10-15 den onların ne yapacaksınız bir de üstüne %3-5 batık krediler var. Bankalar yüksek faiz ile kredi verip faizler düşünce deli para kazanır yükselince değil

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Abi istersen benim viop zarar resmini atayim sana biraz teselli olsun
    Üç tane tavanı yediler hiç bir şey soğutmaz palayi görsem kör bıçakla kesecem

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    uyuz kendini bugün 8300 üzerine atarsa rahatlar
    Uyuz 8300 e geldi, üzerine atarsa çorba parasını çıkartırız
    yoksa kuru ekmek soğana tekrar devam
    ayrıca kuru soğan bu ay sonu 31 olsa rahat uyuz 9000 e gider
    5 gün için 5 tl yetiyor, günde 1 tl ilk artış, olursa süper olacak

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Çok şık yazıların var ..büyük bir zevkle izliyorum inan olsun ..başarıların devamlı olsun..sevgiler saygılar
    Asıl ben teşekkür ederim.
    Para seven insan sevmez.
    Bizler hepimiz birbirimizi sevelim, para nasıl olsa er-geç gelir.

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...23#post6564723

Çok klas bir öngörü ..tebrik etmiştim ..bir kere daha tebrikler Sayın mustaf2231
    Çok teşekkür ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    %10 luk on yıllık tahvilleri var milyarlarca dağıttığı krediler var %10-15 den onların ne yapacaksınız bir de üstüne %3-5 batık krediler var. Bankalar yüksek faiz ile kredi verip faizler düşünce deli para kazanır yükselince değil
    Ayasofya'ya katılıyorum. Alternatif cevap şu olabilir:

Aynısı 1980 -1982 de Amerikada olmuş. Alan Greenspan enflasyon bütün kötülüklerin anasıdır demiş. Faizi USD bazında %15'e çekmiş. Enflasyon düşmüş ama ABD ekonomisi üç sene kendine gelememiş. Şimşekgiller düşük faize alışık patronlara rağmen böyle jumbo faiz arttırımlarına devam ederlerse, biz de Mart 2024'ten sonra "evde kalmış kızlara koca bulma problemi" dahil birçok farklı tipte ve yeni sorun ile uğraşırız.

Yani faiz arttı, banka pozitif değil. Genel ekonomi durağan hale gelirse, ilk önce banklar etkisini görür.

Sayfa 832/1001 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •