Sayfa 848/1001 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Viop LIV

1. 2021 de faiz enflasyon tartışması sırasında yaşanan ralli den hemen sonra herkes çöküş beklerken
    Bu çıkış grafiğin en solunda herkesin bulmakda zorlanacağı bir çıbıh olarak kalacak demiştik..

Amma tırmış idi millet o zamanlar.
    Hele de üzerine rusya savaşı patlayınca.
    Taban taban gidecez falan
    18 aralık cuma günü en tepeden bile mal alan ihya olacak mış oysaki.

2. THY ekspress kargo işine giriyormuş, FEDEX, UPS, DHL gibi olma hedefi var gibi.

Yeni bir marka kuracaklarmış.

Anadolu Jet ismi de değişmişti. Türkiye'ye antipati duyanları da yolcu olarak çekmek istiyor olabilirler.

<<<<<<<<<<<<<<<
    https://www.dunya.com/sirketler/anad...-haberi-285746

Widect, e-ticaret ekosistemini büyütmek için yola çıkıyor

-THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Lojistik ve hava kargodaki uzmanlığımızı e-ticaret için özelleştirilmiş çözümler ve inovasyonla birleştirdiğimiz yeni markamız Widect'i duyurmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Dolar bazlı 2x tl bazlı 6x bir yükseliş oldu
    Bu tabeladaki rakam
    Gerçek yükseliş ortalama 10x 15x Yani borsanın yüzde 80 i bu kadar yükseldi.Ama ağırlık dağılımından ötürü 6x görüyoruz.
    20x 50x 100x yapanlar oldu bu karambolde.

10 tl lerde yıllardır sürünen nuhmc 400 demiş
    10 tl lerde yine yıllardır sürünen adel 700 leri gördü
    brsan 20 lerden 900 dedi..

Ve hala taban serileri olmuyor bu kağıtlarda ısrarla mal taşınmaya devam ediyor.

Yüzde 5 üzeri düşen kağıt sayısı sadece 4!!

Tavan olanları ise sayamadım.

Birileri yakın zamanda borsanın düşeceğini asla ama asla düşünmüyor demektir bu da benim penceremden.

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    geldi o seviyeye tebrikler .. formasyon tobo mu ?

sn Sel,

hikayemiz saatlik tobo ile başlayayıp 240 dk da 242 bandı önem arz edip olup kanal kırılımı hedef 276 bandı benim graflarda.
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. eline sağlık sn sindoma53.. tşk .. bol kazançlar
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6. Uğurlu ellerimle azda zerhoş emlağın ilacından alayım garibim o da sevinsin

7. Cumhurbaşkanı programa destek mesajı veriyor, enflasyonun dizginlenmesi lazım vs yazılar geçiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Türkiye'de ayıların sayısının arttığı belirlendi.

Dr. Şağdan Başkaya, ayı popülasyonun çok ciddi bir şekilde arttığını belirterek, "Ayı artık her yeri sarmaya başladı. Sahilden başlayarak dağların tepesine kadar her yerde karşımıza çıkmaya başladı. Eskiden hiç görülmeyen yerlerde artık görülmeye başladı, şikayetler arttı" dedi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 848/1001 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •