-
Gedik bugün de anasını ağlatıyor tahtanın.
-
Bu Leyla abla daha yarısını sattıysa, herhalde Ekim ilk haftasına kadar böyle gidecek. Hayatımda ilk defa Alarko aldım. Hep beğendiğim bir holding olmuştur. Teknik , temelde bir bozulma yok. Sadece vaktimizi çaldı bu ortak satışı. Yatayda dinlenmeye devam.
-

Originally Posted by
erdi
Bu Leyla abla daha yarısını sattıysa, herhalde Ekim ilk haftasına kadar böyle gidecek. Hayatımda ilk defa Alarko aldım. Hep beğendiğim bir holding olmuştur. Teknik , temelde bir bozulma yok. Sadece vaktimizi çaldı bu ortak satışı. Yatayda dinlenmeye devam.
uzun vadeci için harika fırsatlar böyle uzun süre yatay kalması
-

Originally Posted by
erdi
2-3 gune biter Erdi..hizli gidiyor Gedik..3-4 milyon kaldi en fazla
-
Bize çok acil, yatirimci ve küçük esnaf dostu,nur yüzlü Ceo muz Umit nuri abimin,bloomberg tv de ulusa sesleniş konuşması lazim..
-
(((: Ümit abi güzel konuşuyor.
-

Originally Posted by
Moothy
Aynen sen 1-2 tane ornek biliyosun diye butun dunyanin bildigini yalanlamis oluyosun ;)
Sen dürüstlük adına yaşamış olduğun bir hikayen yok. Dünyada onları nasıl gördükleri ile ilgili fikrin yok. Burada kulaktan dolma bilgi ile dünyaya mal edip savunuyorsun. Ülkeyi böyle savunmazsın ((:
-
dünyada onların nasıl göründükleri ile ilgili fikri olmayan sensin hocam o yüzden tartişıyoruz ya zaten ;) senin tanıdıgın kadar benim unuttugum yahudi var sen sıkma canını
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri