Sayfa 282/712 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1. Bugün metro alıp sattığı hissrler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2. mart sonu 20 bin yazdım yukarı bastı vermedi.
    10 temmuz yine vermedi.
    nominal altı baskıladığında aldığımı martta verdim.
    uzunlar duruyor.
    2014 ,15 lerde 1-1,5 arası topladıklarım kendini kurtaramadı.
    beklerken sıkıldım,daral da geldi artık.
    gebze arazisi yok fiyata gitti.
    baskı bezdirdi.
    2,14-2,24 yukarı gidecek derken 30 lar fırladı.
    bu kadar yıl bu kadar baskı ya bu kağıt cok değerli ya da bir bok yok.
    artık git de tuğçelik ve orgeye geri dönelim.

3.  Alıntı Originally Posted by İBİLOĞLU Yazıyı Oku
    Komedi yaw, 3 gündür ünlüye bakıyom.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence zaten amaç buydu yani ünlünün elinde tuttuğu şirketin hisselerini piyasaya derinlik katmak ve dolaşımdaki hisse sayısını arttırmak için piyasaya sürmek,ünlü hergün az az veriyor şimdilik ama tabi bu hacimle hisse fiyatına baskı yapmama adına dikkat ediyor, bu hızla ve hacimle elindekileri verebilmesi zor bu yüzden hisseyi ve hacmi yukarı taşıyacsklar ki daha rahat verebilsin ,bu konuda sanırım metro yardımcı olacak,bunun hazırlıkları yapılıyor sanki,metro takaslarda görünmesede hergün az az alım yapıyor ama asıl alımı yancı kurumlarıyla yapıyor en azından benöyle düşünüyorum,bekleyip görücez bakalım [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4. 2,24, 14 şubat dip.
    YF pılını pırtısını topladı.
    Buradan hareket gelecektir.

5.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Invest piramit global şeker hepsi metro nun yancıları,bu metro bişeyler karıştıracak gibi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Buraya bir uğrayın demiştim, demek ki geldi [emoji23][emoji23][emoji23]

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

6. sayin hissedarlar sizce burdan hareket ederse metro veya yf ile ne olur kalici mi olur yoksa yine 3 ve 2:5 veya baska rakamlara ulasip tekrar geri gelir mi veya sizce bu kagit nerelerde durabilir ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by erolll Yazıyı Oku
    sayin hissedarlar sizce burdan hareket ederse metro veya yf ile ne olur kalici mi olur yoksa yine 3 ve 2:5 veya baska rakamlara ulasip tekrar geri gelir mi veya sizce bu kagit nerelerde durabilir ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bir rakam vermek hata olur, rakam verince hisseyi pazarladın, gaz verdin gibi suçlamalar ile karşı karşı kalınınılıyor. Bundan dolayı bence burada hedef bir fiyat vermemek daha iyi olur.

8.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Bence zaten amaç buydu yani ünlünün elinde tuttuğu şirketin hisselerini piyasaya derinlik katmak ve dolaşımdaki hisse sayısını arttırmak için piyasaya sürmek,ünlü hergün az az veriyor şimdilik ama tabi bu hacimle hisse fiyatına baskı yapmama adına dikkat ediyor, bu hızla ve hacimle elindekileri verebilmesi zor bu yüzden hisseyi ve hacmi yukarı taşıyacsklar ki daha rahat verebilsin ,bu konuda sanırım metro yardımcı olacak,bunun hazırlıkları yapılıyor sanki,metro takaslarda görünmesede hergün az az alım yapıyor ama asıl alımı yancı kurumlarıyla yapıyor en azından benöyle düşünüyorum,bekleyip görücez bakalım [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Ünlü de 15 milyon hisse var galiba. Bu kadar hisseyi bu fiyatlardan durduğu yerde piyasaya sürmesi bence de çok zor. Ben de bir şeylerin olabileceğini düşünüyorum. Bu tip iş için metro ve yancı hesapları çok tecrübeli. Bence bu işi endeks düşüşe geçince yaparlar. Herkes üşüşsün diye [emoji23][emoji23][emoji23]

Sayfa 282/712 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •