Sayfa 118/137 İlkİlk ... 1868108116117118119120128 ... SonSon
Arama sonucu : 1089 madde; 937 - 944 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by habzij Yazıyı Oku
    Bu arada önceki sayfalarda bahsedildi mi bilmiyorum ama yıldız pazara girdi birleşim son spk bülteniyle
    Tam tersi oldu.birlesim zaten yıldız pazardaydi.
    Yapılan değişiklikle ana pazara alındı.
    Son beş bildirim kısmında endesk değişikliği ile ilgili kap bildirimini bulabilirsin.

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...7aa01a43690c1f

2.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    Tam tersi oldu.birlesim zaten yıldız pazardaydi.
    Yapılan değişiklikle ana pazara alındı.
    Son beş bildirim kısmında endesk değişikliği ile ilgili kap bildirimini bulabilirsin.

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...7aa01a43690c1f
    Ah doğru haklısınız sağolun, dün telefona kap bildirimi gelince okuyup kapatmıştım ama giren-çıkan endeksin yazıldığı tablo başlığını doğru okumamışım.

ATP yazılım da mesela yıldızdan ana pazara geçmiş Birleşim gibi.

3. Teşekkürler sayın habzij tüm ortaklara bol kazançlar dilerim

Yeni yapılan otel, AVM, fabrika, hastane gibi büyük yapılara kuruluşta enerji paneli zorunluluğu var mı, getirildi mi?

Bu varsa birleşim için müthiş olurdu

4.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın habzij tüm ortaklara bol kazançlar dilerim

Yeni yapılan otel, AVM, fabrika, hastane gibi büyük yapılara kuruluşta enerji paneli zorunluluğu var mı, getirildi mi?

Bu varsa birleşim için müthiş olurdu
    Zorunluluk var mı bilmiyorum ama sanayi ve ticarethane elektiriğine %20 zam yapıldı. Şirketler bu zammı maliyete ekler ama yenilenebilir enerji yatırım yapması için dolaylı zorunluluk gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    Zorunluluk var mı bilmiyorum ama sanayi ve ticarethane elektiriğine %20 zam yapıldı. Şirketler bu zammı maliyete ekler ama yenilenebilir enerji yatırım yapması için dolaylı zorunluluk gibi.
    Bu durum var evet ama ekstradan bir zorunluluk olsa yeni yapılacak büyük yapılar için bu en çok Birleşime yarardı enerji firmaları içinde.Çünkü yeni bir yapı yapan müteahhit zaten birleşime iş veriyor.Enerji işini de aynı firmaya vermesi müteahhite hem zaman hem maliyet avantajı sağlar

6.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Bu durum var evet ama ekstradan bir zorunluluk olsa yeni yapılacak büyük yapılar için bu en çok Birleşime yarardı enerji firmaları içinde.Çünkü yeni bir yapı yapan müteahhit zaten birleşime iş veriyor.Enerji işini de aynı firmaya vermesi müteahhite hem zaman hem maliyet avantajı sağlar
    Güzel bir haber buldum.Dediğim zorunluluk zaten varmış

https://www.csb.gov.tr/binalarda-yen...iyetleri-37361

7. moraller bozuk altta 11 kişi var ama yazan çizen yok haklılarda 1.5 aydır endeks rekor kırarken aynı yerde kaldı düştükçe kucuk yatırımcı alıyor bakalım spekmı kucuk yatırımcımı kazanacak

8. gümrükte karbon vergisi uygulaması başladı...ilk uygulama demir çelik, alimünyum ,çimento ve gübre sektöründe uygulanacak..ardından da tüm sektörlere uygulanacak..enerjsini yenilenebilir enerjiden elde etmeyen şirketler avrupaya girerken karbon vergisi verecek..bu karbon vergisi biraz ağır olacak...

yumurta kapıya dayanınca koca koca firmalar bu işin ciddiyetini yeni yeni öğrendi...o yüzden de hızla ges santralleri kurmaya başladılar...en son dün cemtaş tam 30 milyon dolara bir ges santrali kurma kararı aldı...şirketler tek tek kucağa oturacak...

brlsm de bu işten pozitif etkilenecek...geste geç kalan şirketler gidip atatp nin kurduğu yenilenebilir enerji sertifikalarının alınıp satıldığı green x platformunda sertifika almaya çalışacak..kocaer de kaliteli bir enerji şirketine gebe...

bence doğru yerdeyiz..gerisi de sabır işidir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 118/137 İlkİlk ... 1868108116117118119120128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •