Sayfa 423/1001 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Zabıtaların cebinde bile pro max var

Ama haberlere bakarsak memur hep mağdur.

Bizim basında seviyor halk ekmek kuyruğu çekmeyi.

Yahu Audi A6’dan inip, halk ekmek alan gördüm Yeşilyurt’ta.
    Karabağlar Yeşilyurt mu.????

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Zabıtaların cebinde bile pro max var

Ama haberlere bakarsak memur hep mağdur.

Bizim basında seviyor halk ekmek kuyruğu çekmeyi.

Yahu Audi A6’dan inip, halk ekmek alan gördüm Yeşilyurt’ta.
    ulan yalama kıyas yaparken oransal bakılır, A6'dan inen, binen kaç milyon insan var..?
    ekmek veya ucuz et kuyruğunda ülke bazında milyonlar var, kaçı kuyruktan sonra A6'ya biniyor..?
    %1 bile diyemezsin, yeşilköyü baz alırsan belki %3'ü yakalarsın, tabii yeşilköy ülkenin yüzde kaçıysa.?

geçenlerde 2 rospu çocuğu gördüm kuyrukta, kuyruğa giren milyonlar onun bunun çocuğu mu oluyor bu kafaya göre..!!

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Karabağlar Yeşilyurt mu.????

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Yok,

Yeşilyurt, Bakırköy

4. Önce Tr’den sandım haberi

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ulan yalama kıyas yaparken oransal bakılır, A6'dan inen, binen kaç milyon insan var..?
    ekmek veya ucuz et kuyruğunda ülke bazında milyonlar var, kaçı kuyruktan sonra A6'ya biniyor..?
    %1 bile diyemezsin, yeşilköyü baz alırsan belki %3'ü yakalarsın, tabii yeşilköy ülkenin yüzde kaçıysa.?

geçenlerde 2 rospu çocuğu gördüm kuyrukta, kuyruğa giren milyonlar onun bunun çocuğu mu oluyor bu kafaya göre..!!
    Audi A6'nın yıllık Türkiye satışı yaklaşık 14 bin civarı 6 Yılda 85 bin sattı desek Türkiye nüfusunun %0 1 (binde biri) A6'ya binebilir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Audi A6'nın yıllık Türkiye satışı yaklaşık 14 bin civarı 6 Yılda 85 bin sattı desek Türkiye nüfusunun %0 1 (binde biri) A6'ya binebilir.
    reha bey 85 milyonda bir kaç bin denyonun Iphone kuyruğuna girmesine bakıp
    memlekette çok para var diyorlar yahu 100 milyon insan 1 trilyon dolar milli hasıla yaratamıyorsun
    hala kendimizi çöplükteki horoz zannediyoruz mültecilerle nüfusumuz 100 milyon üstünde, üretime de tüketime de katkıları var..

7. Valla ıstanbulda hiç almadım halk ekmek durum hakkında bilgim yok. Bununla birlikte Ankara 'da iken sık sık halk ekmek büfesinden alışveriş yapardım. Birincisi gluten sorunu varsa en güvenilir yer ürün çeşidi bol. Ayrıca eksi mayalı siyez unlu ekmeği ile zeytinli ve kekikli ekmeği olağanüstü idi.

Ankarada mukim forumdaşlara tavsiye ederim. Ürünlere bakın, seveceğiniz birşey illa ki çıkar diyorum..

8. Audiye binmiyorum ama audiden inilip halk ekmek alınır yani. Bunu örnek veren arkadaşlar orada ucuz kötü ekmek satıldığını sanıyor..

Sayfa 423/1001 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •