Originally Posted by
Dmart
Toplantıda çok soru soruldu, istanbuldaki satılık yerden Romanya daki yerimize, Almanyadaki fabrikadan kiracının çıktığına kadar, hatta Tire deki fabrika, neden kaplarda bilgilendirme yapılmadığı, hisse fiyatlarının düşük olma sebepleri, fabrikada yapılan güçlendirme çalışmaları vb daha çok şey, hatta tek söz alanda sayın Savaşan bey de değildi, 3-4 kişi daha söz aldı ama tutanakta bunlardan hiç bahsedilmemiş, Basmanedeki yerde yapılan harfiyat çalışmalarıda çok ilginç bir durum orasının tapusu 2 firmada yarı yarıya ve belediye tapuda yer almıyor, belediyenin inşaat bittikten sonra %11 biten inşaattan yer alma hakkı var ama ilginç bir şekilde içeri girmiş birşeyler yapıyor, gittim sordum ne yapıyorsunuz burada diye, sanki bir açık vermemeye çalışırcasına cevaplar aldım, karşılarına dikilip sorular sorup birazda temel hakkında konuşunca benden biraz çekindiler, aldığım cevaplar beni tatmin etmedi doğrusu, peki bunlar kafalarına göremi iş yapıyorlar yoksa tapu sahiplerinden izin aldılarmı, birisi izin verdiyse belkide yeride vermiş olabilir düşük bir ihtimal olsada, pek yakında bir gelişme olabilir gibime geldi. Toplantıda da divan başkanı hisse fiyatlarının düşük olmasıyla ilgili yakında çıkar gibi bir cümle kurdu, hayırlısı bakalım. Beklemeye devam
Yer İmleri