Originally Posted by
djoz
Ev sahiplerine sopa vurulurken "oh olsun, devlet demir yumruğunu vursun" diyenler, bir gün sıranın kendilerine de geleceğini bilmeli.
Birinin hakkına göz göre göre çökülen ülkede, herkesin hakkına çökülebilir. Kimse kendini güvende zannetmesin.
Devletimiz zor zamanlardan geçiyor.
O yüzden BES fonlarındaki %30 luk devlet desteğinin uzunca bir süre kaldırılmasını talep ediyorum
Borsamız tarihi zirvelerinde o yüzden artık bir dönem uygulandığı gibi karlardan en az %10-%20 arası stopaj uygulanmalı
Hatta eurobond ödemelerinde yurt içi ödemelerini bir süre askıya alınmasını talep ediyorum. Yabancıya yapmayalım yoksa yabancı yatırımcı kaçabilir. Sonuçta bu ülkede yaşayanlar bizleriz.
Yatırım fonlarına da %20 stopaj gelmesini istiyorum.
Hatta bence Tüm memurlar ve emekliler ve hatta çalışanlar olarak 6 ayda en az 1 ayın maaşını devletimize bağışlayalım.
Ben bunları can-ı gönülden kabul ediyorum.
Dediğim gibi devletimiz zor zamanlardan geçiyor hepimiz devletimize destek olalım lütfen. Böyle yaparsak bu zor günleri kolayca atlatabiliriz...
Ne dersiniz?
------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri