İsrail'de gelişmeler bence çok ilginç; otobüs durağında bekleyen sivilleri öldürüyorlar, yolda ilerleyen sivil araçlara rastgele ateş açıyorlar, sivillerden çöp konteynerlerin içine saklananlar var, ölü ele geçirdikleri askerleri araçlarla Gazze'ye götürüp sergiliyorlar..
Haklı haksız konusu başka bir mevzu...
Bu yapılanlarda amaç ne, hedef ne, ben anlamadım, sanki İsrail'e çok sert müdahale için gerekçeler mi yaratılıyor, yoksa ilk karşılıktan sonra İsrail Suriye'ye mi dalacak, bu bir başlangıç mı? Veya dün Suriye'de Humus'ta Harp Okulu mezuniyet törenine çok sayıda dronela saldırıp katliam yapıldı, 112 ölü var sanırım, bu dünkü saldırının mı cevabı...
Bir tuhaflık var bu olaylarda...farklı yani...İsrail'deki sivillerin yedek asker olması (genelde) nedeniyle sivil sayılamayacağına dair fetvalar servis ediliyor, peşi sıra aynı ağızla sosyal medyada paylaşım yapanlar da var...Gidişat fena...sonucu da fena olacak..
Boyle saçma bir islem vergisi gelsin, bir anda islem hacmi sıfıra yaklaşır. Borsa derinligi ve yatırım aracı işlevi kaybolur. Yurtdisina çok ciddi bir para cikisi olur. Anlayan kriptoya anlamayan yastikaltina yönelir.
Erdoğan: Asgari ücreti 184 liradan 11.400 liraya; en düşük emekli maaşını 64 liradan 7.500 liraya çıkardık.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri