Sayfa 532/1001 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Altında hinlik yatıyor,boşuna vermedi,bakın ben cumhuriyete,Atatürke saygı duyuyorum niyetine,demokrasimi,oda ne,demokrasi araçtır ona göre...bide şu var,memurlara maaşlara ilave 8000 yansıtmıştı,emekliye verirsem moku yararım hesabıda var,1 defaya mahsus veririm olur biter gönüllerini alır diğer yükten kurtulurum babında,bu adam kurnazın önde gideni,aylarca bunun hesabını yapmıştır,önce öne bir kemik bakalım ne yapıyorlar,1 ay boyunca konuşuldu
    Evet kurnaz'in onde gideni, sonu da butun kurnazlar gibi olacak.

Bugun emeklinin almasi gereken para en az 20.000 TL.

Bu adamda gecinecek diyemiyor.

Saniyor ki, caldigi goturdugunu yiyebilecek.

Bakin burdan yaziyorum, ne kendisi, ne cocuklari ne de bu ulusun hayatiyla oynayan basta hukukcular olmak uzere hic bir cakal bu caldigini yiyemeyecek.

Aclik, caresizlik, umutsuzluk bu milleti her gecen gun daha bilincli hale getiriyor.

Kaybedecek hic bir seyi kalmayanlarin sayisi her gecen gun artiyor.

Gunu geldiginde, o calinanlar, ulkedeki asayisi geri getirmez.

2. Benim emekli maaşım altın olarak 30 bin üstü dolar olarak 24 bin olması gerekir. Ne var ki asgari ücretin altında kaldı.

3. Bundan 5 sene once, gazeteler yazardi.

Istanbul'da her gun 1 Milyon insan, yolunu bulmak icin sokaga cikiyor.

Calacak, cirpacak, gasp yapacak.

Bugun bu sayi 1 Milyon'un cok uzerindedir.

Guvenlikli markali konutlarda oturanlardan yurt disina yerlesmeyen kaldi mi bilmiyorum ama pek vakitleri yok.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Altında hinlik yatıyor,boşuna vermedi,bakın ben cumhuriyete,Atatürke saygı duyuyorum niyetine,demokrasimi,oda ne,demokrasi araçtır ona göre...bide şu var,memurlara maaşlara ilave 8000 yansıtmıştı,emekliye verirsem moku yararım hesabıda var,1 defaya mahsus veririm olur biter gönüllerini alır diğer yükten kurtulurum babında,bu adam kurnazın önde gideni,aylarca bunun hesabını yapmıştır,önce öne bir kemik bakalım ne yapıyorlar,1 ay boyunca konuşuldu
    Farkındayım ama ben yılbaşında (Seçim öncesi) % 50-60 rekor bir zam, seçim sonrası ise haziranda geçen sefer yaptığı gibi yahu sene başında verdiydik ya diyerek küçük veya -0- zam vermesini beklerdim, Reyisime de bu yakışırdı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Reis 5 bini çalışan emeklilere vermiyor bunun öteki adımı seçimden sonra bunların maaşı da düşecek kayıtdışı çalışın diyor mealen

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Evet kurnaz'in onde gideni, sonu da butun kurnazlar gibi olacak.

Bugun emeklinin almasi gereken para en az 20.000 TL.

Bu adamda gecinecek diyemiyor.

Saniyor ki, caldigi goturdugunu yiyebilecek.

Bakin burdan yaziyorum, ne kendisi, ne cocuklari ne de bu ulusun hayatiyla oynayan basta hukukcular olmak uzere hic bir cakal bu caldigini yiyemeyecek.

Aclik, caresizlik, umutsuzluk bu milleti her gecen gun daha bilincli hale getiriyor.

Kaybedecek hic bir seyi kalmayanlarin sayisi her gecen gun artiyor.

Gunu geldiginde, o calinanlar, ulkedeki asayisi geri getirmez.
    Walla o halkın içindeyim...Bir yakınım AKP li yakınlarına siz sefiller sayesinde hayal edemeyecğim kadar zengin oldum dedi...Adamlar çok bozulmuş Ama diksen Reis ten vazgeçmezler...Onlara gre bizler tüm muhalifler terorist a.q.........Gerisi hikaye....Lafı yiyenlerde hakikaten sefilleri oynuyorlar....

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bundan 5 sene once, gazeteler yazardi.

Istanbul'da her gun 1 Milyon insan, yolunu bulmak icin sokaga cikiyor.

Calacak, cirpacak, gasp yapacak.

Bugun bu sayi 1 Milyon'un cok uzerindedir.

Guvenlikli markali konutlarda oturanlardan yurt disina yerlesmeyen kaldi mi bilmiyorum ama pek vakitleri yok.
    Ben boşuna demiyorum, şu anki gelirimin 5 katını verseler Bizansta durmam.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Farkındayım ama ben yılbaşında (Seçim öncesi) % 50-60 rekor bir zam, seçim sonrası ise haziranda geçen sefer yaptığı gibi yahu sene başında verdiydik ya diyerek küçük veya -0- zam vermesini beklerdim, Reyisime de bu yakışırdı.
    İyi parti CHP ayrı telden çalarken reisin seçimi Garanti iken zam yerine üçun birini alırız gibi.

Sayfa 532/1001 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •