Sayfa 407/661 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon
Arama sonucu : 5287 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Abi diyor ki...
    BBVA Garanti’ye 8.5 milyar Euro yatırım yaptı. Bu Türkiye’ye bugüne kadar yapılmış en büyük yabancı sermaye yatırımıdır ve halen de en büyük yatırımdır.

Peki su anki piyasa degeri ne?
    7.7 milyar Dolar

Baska sözüm yok hakim bey...

2. ISCTR 3Ç23 ön izleme ve güncelleme raporu (Tera Yatırım )

İş Bankası'nın 3Ç23'te TL19.048 milyon konsolide olmayan net gelir aciklamasini bekliyoruz. Hedef fiyatimizi TL30,31 olarak hafif yukari revize ettik (onceki: TL22,91). Bu %4'lik bir temettü verimi dahil toplam %26'lik getiri potansiyeli sunuyor. Endekse parallel getiri tavsiyemizi korumakla beraber, İş Bankası'nın diger ozel bankalara kiyasla en pahali carpanlarda islem gordugunu hatirlatmak isteriz.

Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
    www.terayatirim.com

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Abi diyor ki...
    BBVA Garanti’ye 8.5 milyar Euro yatırım yaptı. Bu Türkiye’ye bugüne kadar yapılmış en büyük yabancı sermaye yatırımıdır ve halen de en büyük yatırımdır.

Peki su anki piyasa degeri ne?
    7.7 milyar Dolar

Baska sözüm yok hakim bey...
    En iyi Hüstadlar bilir. Kimse onlarla başa çıkamaz. Sen rakamları boşver Hüstadlar ne diyorsa onu dinle.Adamlar bak yatırımcı için 7/24 çalışıyorlar. Sen ben biz onlardan iyi mi bilicez. Nokta
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    En iyi Hüstadlar bilir. Kimse onlarla başa çıkamaz. Sen rakamları boşver Hüstadlar ne diyorsa onu dinle.Adamlar bak yatırımcı için 7/24 çalışıyorlar. Sen ben biz onlardan iyi mi bilicez. Nokta
    reklamini yapmak icin adini yazmayayim da, adamlar android market ve apple store icin üstad applikasyonu yapmislar.

denemek icin gecen hafta indirmistim
    saka yapmiyorum icinde isctr yoktu iskur vardi puah
    inanilmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    neyse yazayim da millet atiyorum sanmasin: BiStock
    su ana kadar +10bin kisi indirmis

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    SISE'de bi karin agrisi mi var yoksa IS Bank Holding NAD degerlemesinde degeri düsük hesaplansin diye (ki beklerim) mi basiyorlar bilemedim

yatirim tavsiyesi degildir
    belli oldu, munzam (Efes holding) dün alim yapmis

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385

8. Endekste 8094 gapi kapanmadan olmadı zaten bu iş.

Sayfa 407/661 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •