Sayfa 77/1003 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Şimşek: Kur korumalı mevduattan çıkmak istiyoruz
    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fas'ta kur korumalı mevduattan çıkmak istediklerini belirtti. Şimşek, mevcut politikanın para politikasının ima ettiğinden daha sıkı olduğunu ifade etti.

Sen çıkmak istiyorsun da millet çıkmak istemiyor
    Ya kim çıkar....%60 versin çıkalım
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    -------------------
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    IBKR Interactive Brokers da böyle yapıyor. Günlük repo ile USD$ yapıyor. Faizler yükseldiği için bunu çok rahat yapabilir. Burada MİDAS bundan kar etmez ama müşteri dolarını artık Midas ta işlem yapmadığı zamanlarda orada bırakır, başka bankaya taşımaz, Midas için dolar bakiye büyümesi olur.

Akıllı hareket. Midası tebrik ederim. Çok iyi yönetiliyor. Geleceğin en başarılı Türk şirketlerinden birisi olabilir.
    Buraya güvenip yatırım yapmak !!!!

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

4. Ücret artışlarının enflasyona katkısına dair somut bir örnek sunayım.
    Her Cumartesi pazarında Erdekte peynir aldığım bir yer var. Lüks kalite ezine diye sattığı gerçekten de lezzetli bir ezine türü 235 TL'den 1 hafta sonra 260'a çıkmıştı. En son konuştuğumuzda artık zam olmaz abi geleceği kadar geldi demişlerdi. Geçen hafta 260'dan 295 olmuş fiyat. Yani 2 haftada 235'ten 295'e çıktı fiyatı. Neden böyle oldu dedim, abi millete para geldikçe süt şu bu vs. zamlanıp duruyor biz de mecburen yansıtmak zorunda kaldık dedi adam.

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bu fonlar tl ve dolar olarak alınabiliyor. dolar bazında getirilerine bakınca %4-5 arasında. daha iyi seçenek bulamazsanız ...........
    Bu konuyu meşgul etmemek için yatırım fonları konusuna cevap yazdım, aşağıdaki linkten bakabilirsiniz, teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    ......................

6.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Bu konuyu meşgul etmemek için yatırım fonları konusuna cevap yazdım, aşağıdaki linkten bakabilirsiniz, teşekkürler.
    bakmama gerek yok. fon başlığını biliyor ve ara sıra takip ediyorum. başlık bir ara yoğun ve verimli bir başlıktı ancak artık biraz atıllaştığı için buradan yardım isteyen arkadaşa 3 karakterlik bir cevap yazdım. burada zamanında ahtapotundan kalamarına mesajlar arasında oran bulmak için debelenen ve bundan şikayetçi olan biri olarak "konuyla alakalı" böyle sorulara boku çıkmadığı sürece cevap vermekte sakınca görmüyorum.

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Ücret artışlarının enflasyona katkısına dair somut bir örnek sunayım.
    Her Cumartesi pazarında Erdekte peynir aldığım bir yer var. Lüks kalite ezine diye sattığı gerçekten de lezzetli bir ezine türü 235 TL'den 1 hafta sonra 260'a çıkmıştı. En son konuştuğumuzda artık zam olmaz abi geleceği kadar geldi demişlerdi. Geçen hafta 260'dan 295 olmuş fiyat. Yani 2 haftada 235'ten 295'e çıktı fiyatı. Neden böyle oldu dedim, abi millete para geldikçe süt şu bu vs. zamlanıp duruyor biz de mecburen yansıtmak zorunda kaldık dedi adam.

Tarım Kredi kaşarı kullanıyorum(memleketten getirmek biraz sıkıntılı) geçen ay 200 TRY di...Bu ay 185 liraya aldım..

Orada süt ürünleri fena değil...

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Tarım Kredi kaşarı kullanıyorum(memleketten getirmek biraz sıkıntılı) geçen ay 200 TRY di...Bu ay 185 liraya aldım..

Orada süt ürünleri fena değil...
    Gayet iyiymiş, ben 185 TL'ye burada kahvaltılık yağlı loru zar zor alıyorum artık.

Sayfa 77/1003 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •