Sayfa 565/1012 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Viop LV

1. HSBC, Merkez Bankası'nın gelecek haftaki toplantısında 250 baz puanlık faiz artışı bekliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dayağı yiyince kafan çalışıyor gibim
    Bana tek dayak atmayan tüp cünün tahtacisı oldu.
    Ne zaman alsam fışkırttırdı ne zaman satsam düştü

en küçük tepki belirtisi yok..

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    dünkü dibe yaklaştı ama kırmadı ... pozlardan pek umudum kalmadı ... bakalım umudun bittiği yerde yükseliş başlayacak mı ?
    Hem TL hem dolar desteğinde. Ama desteği de yordular...
    Yukarı almazsa sıkıntı olabilir..

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hocam onun profil manav reyonu gibi..

haberleri retweet yapıp duruyor .. öyle son 20 yazısına falan baktım kendi yazısı portöfyü falan yok sağdan soldan haberlere yorum yazmış.

tema vakfı spor yazıları vs vs vs..

ağustosta böyle bir analizi var sadece

https://twitter.com/guskuay/status/1...120648/photo/1

porföy kelimesini taradım

arif falan demiş :he.

https://twitter.com/guskuay/status/1...107607/photo/1

kısaca borsa dışında her şey var.. profilde.
    500 milyonluk fon yönetiyor, hvz filan...allbatros tan ayrıldı vs dendi ama, kendi böyle bir açıklama yapmadı. biraz arka planda kalma niyeti var gibi.

TR deki fon piyasasında 10-15 kallavi fon yöneticisi var, Uskuay da bence ilk3 e girer...Benim görüşlerine en değer verdiğim fon yöneticisi diyebilirim. Bire bir konuştuğum biri olduğu için bilgisi ve tecrübesine inanıyorum.

Sosyal medyayı çok ciddiye almaya gerek yok, adam niye çok özel bilgieri oradan paylaşsın..profesyonel olarak bu işlerle iştigal eden birinin işe yarar bilgi paylaşmaması normal.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    500 milyonluk fon yönetiyor, hvz filan...allbatros tan ayrıldı vs dendi ama, kendi böyle bir açıklama yapmadı. biraz arka planda kalma niyeti var gibi.

TR deki fon piyasasında 10-15 kallavi fon yöneticisi var, Uskuay da bence ilk3 e girer...Benim görüşlerine en değer verdiğim fon yöneticisi diyebilirim. Bire bir konuştuğum biri olduğu için bilgisi ve tecrübesine inanıyorum.

Sosyal medyayı çok ciddiye almaya gerek yok, adam niye çok özel bilgieri oradan paylaşsın..profesyonel olarak bu işlerle iştigal eden birinin işe yarar bilgi paylaşmaması normal.
    evet kendini geri plana atmış gibi.

ben gördüğümü yazdım.. diğer konularda bilgim yok

7. Bofada dün aldığı malin 2.5 milyarini satmış 1 milyar mal kaldı. 7900 kırmaya yeter. Vur ha bofa vur

8. Conflict
    @ConflictTR
    ·
    21d
    �� Kuzey Irak'taki Al-Harir Amerikan üssüne Kamikaze İHA saldırısı yapıldı.

böyle bir haber düştü
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 565/1012 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •